MINI A TURE SOVITUSKUVIA

Lupailin tässä postauksessa vähän sovituskuvia tuosta supersuloisesta Mini a Turen takista*, joka saatiin Babyshopista, ja tässäpä niitä nyt sitten tulee! (Niin ja samalla näette noista kollaasien asuista yhden livenä).

Taidan joka kevät ihastua samoihin väreihin uudelleen, hempeisiin pastelliväreihin ja aina ajattomaan tummansiniseen. Tänä keväänä vaan nuo pastellisävyt ovat kolahtaneet kyllä entistäkin enemmän, ja aika monelta merkiltä löytyykin nyt tosi kivasti hempeitä värejä. Takkia etsiessä törmäsin tuohon ihanaan tanskalaisen Mini a Turen anorakkiin, joka mun mielestä näytti ihan pastellikeltaiselta, mutta tuotetiedoissa lukikin, että väri on Green Haze. Livenä tuo takki mun mielestä vastasi aika hyvin tuotekuvia, ja väri näytti aluksi edelleen keltaiselta, mutta tarkemmin katsottuna ja varsinkin tietyssä valossa takki kyllä tosiaan vihertää. Väri on kyllä tosi kaunis, ja sopii tosi monen kanssa yhteen!

Tuon anorakin lisäksi Mini a Turelta löytyy tosi kivan mallisia takkeja, sekä myös haalaria, ja nuo kevään värit ovat kyllä kaikki tosi ihania! Kaikki mallit ja värit voi kurkata täältä.

Onko teillä muuten asioita, joiden perusteella ostatte lastenvaatteita, vai shoppailetteko ihan satunnaisesti milloin mitäkin?

Mä tykkään tosi paljon hauskoista ja lapsekkaista kuoseista, ja myös ihan yksivärisistä vaatteista. Ja kun vaatekaapista löytyy sopivassa suhteessa molempia, käy aika monet vaatteet silloin yhteen, mikä on tietty kiva juttu. Tuolle takillekin löytyi jo monta kivaa asukokonaisuutta vaatekaapin kätköistä, ja kuvailen niitä tänne blogin puolellekin, ainakin viimeistään sitten kun tuo takki pääsee keväämmällä käyttöön.

Näin pienelle onkin kiva valkata vaatteita ihan oman maun mukaan, mutta meillä kyllä isommankin pojan kanssa menee maku ainakin toistaiseksi vielä aika hyvin yksiin, ehkä ne on enemmänkin värit, joihin isompi haluaa itse vaikuttaa. Mun lemppari ei ole koskaan ollut kirkkaanpunainen, mutta koska se on isomman lapsen lempiväri, on se alkanut valloittaa aikamoista osaa jo lapsen vaatekaapistakin. Ja oikeastaan oon kyllä oppinut tuosta väristä jo pitämäänkin, enkä malttaisi odottaa, että ehdin kuvailla isomman pojan punaisella piristettyä kevätlookia tänne blogiin!

Babyshopiin on juuri tullut kivasti ruotsalaisen Kavatin kevätkenkäuutuuksia, joista valkkasin meille nuo hauskat nahkaiset tennarit*. Vaikka isompi pojista pukeekin aika omatoimisesti, niin silti tuntuu, että ulos lähtiessä käydään läpi melkoista pukeutumisrumbaa (joka onneksi helpottaa kevättä kohden, kun vaatekappaleita ei tarvita ihan niin paljon), ja sen takia olinkin ilahtunut, kun löysin kivat ja laadukkaat kengät tarrakiinnityksellä! Tosi kivoja muitakin malleja oli valikoimassa, ja varsinkin isompien lasten nauhalliset tennarit, joiden sisäsivulta löytyy vetoketju, kuulostavat tosi kivalle.

Kenkiin mätsäävä pipo löytyi Mikk-Lineltä*. Tanskalainen ulkoiluvaatteisiin keskittynyt Mikk-Line oli mulle ihan uusi tuttavuus, ja tuo pipo ainakin vaikuttaa tosi laadukkaalle. Onko Mikk-Line teille tuttu merkki? 

Nappasin vielä yhden kuvan tuosta takista, johon laitoin viereen Gugguun tämän kevään vaaleankeltaisen paidan, niin tuostakin voi vähän verrata tuota takin sävyä. 

Kirjoittelin tätä postausta muuten aivan kylmänhiki otsalla, nimittäin mun Macbook alkoi  yhtäkkiä sekoilemaan, touchpad ei totellut, ja näyttö lähti elämään aivan omaa elämäänsä, välillä tsuumaten sivua itsekseen eri kokoihin. Huh! Käynnistin koneen vikatilaan, ja sen jälkeen kone onneksi lähti taas toimaan ihan normaalisti. Toivottavasti tuo oli joku ohimenevä vika, eikä toistu enää. Oon maailman huonoin varmuuskopioimaan konetta, ja tietty ehdin säikähtää, että kone hajoaa ja menetän siinä samalla koko sisällön. Niin, että taidanpa tästä seuraavaksi laittaa koneen raksuttelemaan sitä varmuuskopiota, hih!

 Mitäs tykkäsitte tuosta takista, ja koko asusta näin päälle sovitettuna?

Ps. Huomasithan, että Karkkipurkki muuttaa 1.3 Bellablogeihin! 

Seuraa blogiani Facebookissa ja Instagramissa, niin pysyt mukana muuton jälkeenkin. Bloggerin kautta seuraaja, lisää jo nyt uusi osoitteeni http://www.karkkipurkki.bellablogit.fi lukulistallesi, ohjeen löydät esim. täältä.

*Saatu Babyshopista