SIISTIMPI KEVÄTTAKKI

Mulla on ollut muutama juttu merkattuna kevään vaatehankintalistalle, ja yksi näistä on ollut kevättakki siistimpään menoon. Mun siistimmät menot ei tässä pikkulapsiarjessa ole ravintolaillallisia tai teatterireissuja, ja töitäkin teen kotoa käsin, mutta niille tavallisille koko perheen lounaskäynneille tai ostoskeskusreissuillekin on mun mielestä kivempi pukeutua vähän erilailla, kuin normi arjessa kotona. Ja jos ei ehdi panostaa koko asuun, niin edes takkia ja kenkiä vaihtamalla saa jo piristystä ilmeeseen.

Koittakaa muuten keskittyä näissä kuvissa vaan tuohon ihanaan takkiin, älkää tuohon epäsopivaan asukokonaisuuteen haha. En viitsinyt lähteä hyppimään tennareissa tai muissa kevätkengissä lumihankeen, joten kiskaisin UGGit jalkaan, ja tuolla pipolla koitan epätoivoisesti peittää kroonistunutta bad hair dayta, ja tuo kokonaisuus on vähän, hmmm, no ei ihan parhaiten yhteensopiva, hih.

Hehkutin jo aikaisemmin House of Brandonin hyvää kevättakkivalikoimaa, joten ei ihme, että tämäkin takki löytyi House of Brandonin valikoimasta. Tätä Onlyn takkia* oli tosi monta värivaihtoehtoa, ja vaikka ekaksi ihastuinkin hempeään vaaleanpunaiseen, ajattelin tuon beigen olevan kuitenkin monikäyttöisempi.

Tykkään tuosta takista tosi paljon, ja mullahan oli jo viime syksynä samainen takki villakangasversiona! Malli on kivan siisti, mutta samaan aikaan ihanan rento, eli justiin mulle sopiva.

Ihastelen siisteissä trensseissään paikalle lipuvia viimeisen päälle huoliteltuja naisia, mutta en vaan itse ole yhtään sellainen. Ehkä vielä joskus tulee aika, jolloin mäkin ehdin lähdön hetkellä viimeistellä huulipunaani huolellisesti valitussa asussa, mutta toistaiseksi mun huoliteltu ulkonäkö tarkoittaa useimmiten (ainakin arjessa) sitä, että muun perheen odottaessa malttamattomana lähtöä, tarkistan nopskaa, ettei kukaan ole singonnut puuroa puserolleni.

Meillä on ollut arki ihan superkiireistä, tai ainakin kovin täyteen ahdettua viime aikoina, ja oon hankkinut niitä paljon kaivattuja lisätunteja vuorokauteen yöunista nipistäen, ja nyt olo alkaa olla taas aika töttöröö. Ajattelinkin pitää viikonloppuna pienen breikin, ja koitan saada ajan kampaajalle. Suunnittelin pätkäiseväni tuosta pituudesta puolet pois, enkä malttaisi enää odottaa uutta pirteämpää ja keväisempää ilmettä!

Niin ja jos teillä on kevättakkia (tai muita vaateuutuuksia) etsinnässä, niin kantsii käydä kurkkaamassa House of Brandonin valikoima. Toimitus on supernopska, yleensä jo seuraavana päivänä perillä, ja jokainen osto kerryttää bonuksia omalle asiakastilille!

Mitäs tykkäätte takista?


Ps. Olethan huomannut, että Karkkipurkki muuttaa 1.3 Bellablogeihin! 

Seuraa blogiani Facebookissa ja Instagramissa, niin pysyt mukana muuton jälkeenkin. 

Tuttu osoite www.karkkipurkki.com toimii jatkossakin, mutta tuo osoite ei päivitä jatkossa Bloggerin lukulistaa. Bloggerin kautta seuraaja, päivitä jo nyt uusi osoitteeni http://www.karkkipurkki.bellablogit.fi lukulistallesi, ohjeen löydät esim. täältä.


*Takki saatu House of Brandonilta

Sis. mainoslinkkejä