ARVONTA: VOITA LIPUT SÄRKÄNNIEMEEN ARTTURIN RITARIEN TALVIJUHLAAN

Nyt olisi luvassa tosi kiva menovinkki hiihtolomaviikolle, sillä Särkänniemen ihanassa satumaailmassa, Koiramäessä järjestetään Artturin ritarien talvijuhla!

Kun talven pimeys alkaa taittua, saapuu Koiramäkeen jännittäviä vieraita vuosien takaa. Juhlaan ovat tervetulleita kaikki pikkuritarit ja prinsessat sekä hieman isommatkin viikingit. Koiramäen keskiaikaisessa hyörinässä voi nähdä miekkailuesityksiä, kuulla keskiaikaista musiikkia ja nähdä vaikka sepän taontahommissa. Prinsessa- ja ritarikoulussa opit seikkailuiden salat, ja pääset testaamaan niitä vaikka suuressa lumisodassa. Sir Galahadin tietokilpailuradalla pääset testaamaan tietojasi, ja käsityöpajassa pääset seuraamaan aitojen vahakynttilöiden valmistusta tai askartelemaan oman vaakunan. Tapaat myös ihania Koiramäen eläimiä, sekä tietysti Koiramäen Tiltan!

Koiramäki on avoinna la 27.2.-su 6.3. klo 11-16.


Liput tapahtumaan maksavat vain 10 euroa, ja tuttuun tapaan alle 100cm mittaiset pääsevät sisälle ilmaiseksi.

Ja nyt tuohon otsikossakin luvattuun arvontaan!

Saan arpoa kaksi lippupakettia (liput koko perheelle) Artturin ritarien talvijuhlaan, joista toinen lippupaketti arvotaan täällä blogissa ja toinen Karkkipurkin Facebookissa.

Arvonnan säännöt:


Osallistut arvontaan jättämällä viestin kommenttiboksiin. Jos olet anonyymi osallistuja, niin muista jättää myös sähköpostiosoitteesi, että saan voittajaan nopskaa yhteyden. Arvonta päättyy 25.2 klo 22.00.

Jos haluat tuplata voittomahdollisuutesi, niin käy osallistumassa toisen lippupaketin arvontaan Karkkipurkin Facebookissa!


Arvonta on päättynyt! Liput voitti nimimerkki hhannajee, voittajalle on lähetetty sähköpostia.

Tuossa yllä olevat kuvat on meidän viime kesän reissusta Koiramäkeen (lisää kuvia löytyy tästä postauksesta). 

Muutama vuosi sitten, kun kuulin silloin rakenteilla olevasta Koiramäestä, en meinannut malttaa odottaa, että puisto aukeaa. Eikä pitkä odotus kyllä tuottanut pettymystä, sillä Koiramäki on pieninpiäkin yksityiskohtia myöten tosi huolellisesti ja viimeistellysti tehty, ja myös tämmöiselle teemapuistoihin hurahtaneelle aikusellekin riittää nähtävää. Me ollaankin vierailtu Koiramäessä joka kaudella, viimeksi käytiin joulun alla moikkaamassa Joulupukkia, ja hakemassa kadonnutta joulufiilistä tunnelmallisesta Koiramäen joulusta. Enpä malttaisi taas odottaa, että päästään jälleen tuonne satumaailaan, tällä kertaa (ensimmäistä kertaa järkättävien) Artturin ritarien talvijuhlan merkeissä!

Niin ja vinkkinä vielä, että talvirannekkeella (23e, verkkokaupasta ostettuna 21e) pääsee Artturin ritarien talvijuhlan lisäksi vierailemaan myös Akvaarioon, Planetaarioon ja Näsinneulan näkötorniin. Meidän neljävuotias on nyt viime aikoina kiinnostunut avaruudesta, ja kysellyt kovasti, että koska me voitaisiin matkustaa kuuhun, haha. Ja ajattelinkin, että nyt voisi olla sopiva hetki piipahtaa myös Planetaarion puolelle, ja tehdä pieni matka paljon puhuttuun avaruuteen.

Ps. Olethan huomannut, että Karkkipurkki muuttaa 1.3 Bellablogeihin! 

Seuraa blogiani Facebookissa ja Instagramissa, niin pysyt mukana muuton jälkeenkin. 

Tuttu osoite www.karkkipurkki.com toimii jatkossakin, mutta tuo osoite ei päivitä jatkossa Bloggerin lukulistaa. Bloggerin kautta seuraaja, päivitä jo nyt uusi osoitteeni http://www.karkkipurkki.bellablogit.fi lukulistallesi, ohjeen löydät esim. täältä.