TÄÄLLÄ OLLAAN, BELLABLOGEISSA!

Eka postaus Bellablogeissa, jännää ja superkivaa!

Siellä ruudun takana on varmaan tuttuja tyyppejä, mutta ehkä muutama uusikin lukija on löytänyt ekaa kertaa blogiini?

Ajattelin vähän kertoa itsestäni, ja tästä blogista tietty myös.
Olen Annika, kolmekymppinen  kahden pienen pojan äiti. Tarkalleen ottaen olen kolmekymmentäseitsemänvuotias, mutta mulla on ihan jäätävä ikäkriisi menossa, ja kolmekymppinen kuulostaa mun mielestä, noh.. Vähän kivemmalle.

Mun perheeseen kuuluu mies, kaksi lasta, jotka kulkevat blogissa nimillä Veikko ja Viljami ja kaksi pientä koiraa. Vaikka pienet poikani ovatkin maailman rakkaimmat (tai ehkä juuri siksi) täällä blogissa ei juurikaan pohdita lasten kehitystä enää vauvavuoden jälkeen, vaan keskitytään ruotimaan vaatekaapin sisältöä. Lastenvaatejuttujen ohella Karkkipurkissa jauhetaan myös äitin vaatteista, sisustetaan meidän kotia ja kurkataan välillä myös siihen arkeen, tai ainakin niihin mukavimpiin ja vähän spessumpiin hetkiin. Tykkään pitää blogini hyväntuulisena, ja keskittyä täällä iloisiin ja kepeisiin aiheisiin.

Sen lisäksi, että työskentelen yrittäjänä, aloitin hiljattain myös harrastamaan yrittämistä, kun perustin kaikenlaista söpöä tavaraa myyvän nettikaupan, Tuutilullan (meillä on muuten justiin tänään 1.3 menossa ohjelmistopäivitys, ja kauppa on tänään kiinni), mutta tietenkin toivoisin, että tuosta harrastuksesta kasvaa jotain isompaa, ihan oikea työ. Valikoimaan on muuten tulossa pian niin ihania juttuja, että en ehkä kestä, enkä malttaisi odottaa!

Innostun helposti asioista, laadin listoja kaikesta, tykkään karkista, oon koukussa suklaaseen (ja Netflixiin), rakastan pastellivärejä (mun lemppari on tällä hetkellä minttu), hullaannun ihanista lastenvaatteista, rakastan lapsiani maailmassa eniten, olen superoptimistinen, syön liikaa herkkuja, haluaisin matkustaa enemmän, valvon aina liian myöhään, oon superhuono poseeraamaan (todistusaineisto tässä postauksessa), en koskaan jätä aamiaista väliin ja oon välillä aika kärsimätön.  Noin niinkuin pikaisesti tiivistettynä.

Karkkipurkki löytyy myös Instagramista, ja Facebookista!

Olisi kiva kuulla, keitä sieltä ruudun takaa löytyy!
Onko Karkkipurkki teille tuttu juttu, vai löysittekö blogini tänään ekaa kertaa?