SUPERSÖPÖ JUMPPIS KOHTUUHINTAAN

Vaikka meillä taitaakin taaperolla olla leggarit ja paita eniten käytetty vaatepari, on collegejumppikset mun mielestä tosi söpöjä myös. Mun lempparit löytyy Mini Rodinilta ja Gugguulta, mutta aika kivan (tai hintaansa nähden tooosi kivan) budjettivaihtoehdon löysin kotimaiselta Blaalta!

Meillä on Blaan vaatteita ollut aikaisemminkin, mutta jostain syystä en oikein ole koskaan merkistä suuremmin innostunut. Ainakin ensimmäisten mallistojen vaatteet oli vähän liian retroja makuuni, sen jälkeen on kyllä satunnaisia kivojakin kuoseja merkiltä löytynyt, mutta tämä uusin mallisto on kyllä eniten mun makuun, aivan ihania juttuja.

Tilasin meidän minille tuon hauskan aqua värisen jumppiksen, ja vajaa neljäkymmentä euroa luomupuuvillaisesta, kotimaisen vaatemerkin vastuullisessa tehtaassa valmistetusta jumppiksesta ei kyllä ole paljoa, varsinkaan moneen muuhun suositun vaatemerkin hintoihin verrattuna.

Tuotetiedoissa kerrottiin jumppiksen olevan reilua mitoitusta, ja otin meille 80cm koon, joka on meillä tällä hetkellä muutenkin käytössä, mutta uusimpia vaatteita kevättä varten olen ostanut muuten jo seuraavaa kokoa. Lahkeisiin tuossa jää vähän ruttua ja hihojen resorin sai kääntää, mutta muuten koko on mun mielestä tosi hyvä, ja tuo malli joka on aika slimmi tuosta masun kohdalta on vaan niiin söpö, hih.

Mä niin näkisin tuon jumppiksen kevään hupparikeleillä ulkovaatteena Gugguun pastellikeltaisen pipon ja huivin kanssa. Olisi varmasti aika söpö asu, vai mitä?

Ja hei, sitten haluan vinkata vielä Elloksen kivasta alekoodista! Aika monesti noissa koodeissa on rajattu huonekalut pois tarjouksesta, mutta tällä kertaa alekoodi käy myös huonekaluihin! Ja jos ihastuitte vaikka tässä postauksessa näkyvään villamattoon, niin koodilla saa siitäkin nyt mukavasti hinnasta pois.

Koodi on: 335426 ja sillä saa -20% normaalihintaisista tuotteista. Koodi on voimassa 6.3.2016 asti, ja se ei käy ei alennusta tuotteisiin. Ellokselle pääset tästä.

Mitäs tykkäsitte jumppiksesta?

Postaus sisältää mainoslinkin.