VALMIINA TENNARIKAUTEEN (SIS. ALEKOODIN!)

vans

Olen tässä viime päivinä käynyt vähän läpi meidän tennarivalikoimaa, ja voi kuinka jo odotankaan, että viimeisetkin lumet sulavat, tiet kuivuvat ja saa korkata tennarikauden!

Meillä on lapsilla ollut joka kaudella siniset Converset, ja sellaiset löytyvät tänäkin keväänä, tosin Veikolla on tällä kertaa kengät lempparivärissään, kirkkaanpunaisena. Conssien lisäksi meillä on ollut lapsille myös jotkut vähän helpommin puettavat tennarit, nuo Converset kun eivät ole pikalähtöjä varten, varsinkaan kahden lapsen kanssa.

Kävin tänään hakemassa postista nuo supercoolit Vansin Old Skool tennarit, ja me Viljamin kanssa niitä heti soviteltiinkin ja otettiin vähän kuvia. Veikko oli päiväkodissa, joten näette isoveljen samistelukengät sitten myöhemmin käytössä.

vans

vans

Elloksella on nyt koodilla: 335439 kaikki tennarit -20% ja tuo koodi koskee tosiaan koko valikoimaa, niin lasten, kuin aikuistenkin tennareita ja merkkitennareita myös!

Mä pyörittelin pitkään ostoskorissa syötävän suloisia mintun (!!!) värisiä varrellisia Vanseja, en kestä kuinka ihanat!! Lopulta kuitenkin tulin siihen tulokseen, että ne ei vaan sovi hyvin tälle keväälle hankittuihin ulkovaatteisiin (sniif), joten päädyin näihin klassisiin Old skool tennareihin. Ja aivan ihanathan nämäkin on! Niin ajattomat, sopivat kaikkien vaatteiden kanssa, ja superhelppo pukea jalkaan noiden tarrojen ansiosta.

Vansin osastolta löytyy myös supersöpöt hapsulliset mokkasiinit, ruskeana ja vaaleanpunaisena, ja varsinkin ne vaaleanpunaiset tyttöversiot on kyllä niiin ihanat!

vans

vans

Nuo kuvissa näkyvät pikkkuiset valkoiset Lego-säilytysrasiat ovat uudet, tilasin ne Ellokselta Veikon pikkutavaroille, mutta niihin päätyikin nyt meidän minin pikkuautoja. Täytyy varmaan tilata isoveljelle uudet laatikot, hah. Ajattelin, että noihin laatikoihin Veikko voisi laittaa omia tärkeitä ja pikkuveljeltä kiellettyjä pikkutavaroita, nuo kun mahtuisivat kivasti lastenhuoneen hyllylle pikkuveljen ulottumattomiin. Ja onhan nuo tosi kivan näköisiäkin sisustuksessa.

vans

Vans

Elloksen koodi on tosiaan voimassa tämän viikon ajan, eli 20.3.2016 asti. Eli koodilla 335439 -20% kaikista tennareista, myös merkkitennareista. Koodi syötetään kassalla ”aktivoi tarjous” kenttään, ja se on voimassa normaalihintaisiin tennareihin. Tästä pääset lasten tennareihin, naisten tennareihin ja miesten tennareihin.

Joko teillä on tennarikausi korkattu?

Postaus sisältää mainoslinkkejä.
Kengät saatu Ellokselta.