VINKKI JA ALEKOODI VÄLIKAUSIVAATTEISIIN!

Name it

Milläs mallilla teidän välikausikamppeet alkaa olla?
Jos etsitte laadukkaita ja kauniita, mutta edullisia välikausivaatteita, niin mulla olisi kiva vinkki teille. Ja postauksen lopusta löytyy vielä lisäksi alekoodi lukijoilleni, joten kannattaa napata sekin talteen!

Pojat saivat Name it:ltä testiin softshellvaatteita, ja meille osui niin ihanan keväiset ilmat, että meillä on ulkoiltu melkeinpä pelkästään näillä vaatteilla viimeisen viikon ajan. Tänään vaan taisi iskeä pikkuinen takatalvi, ja saatiin kaivaa taas toppaa esiin, graah. Toivotaan, että ne toppavaatteet saisi pian pestä lopullisesti tältä keväältä pois, ja saataisiin ne kauniit ja lämpöiset kevätkelit pian takaisin.

name it soft-shell

 

name it softshell

Name it:ltä löytyy todella kattava valikoima softshellvaatteita. Mallistossa on takkia, housua ja haalaria, ja takeista löytyy laajan värivalikoiman lisäksi eri mallejakin. Veikolle valkkasin tuon pusakkamallisen coolin takin, ja vaikka yleensä tykkäänkin, että lapsilla on eri vaatteet ulkoiluun ja siistinpään menoon, niin tuo takki kyllä menee kivasti myös muissakin menoissa, varsinkin toisenlaiseen alaosaan yhdistettynä.

Vaatteet vastaavat mielestäni tosi hyvin kokoaan. Mun mielestä Name it:n sisävaatteet on aika niukkoja, mutta näissä tosiaan koot pitää hyvin paikkaansa. Veikko käyttää pääasiassa 110cm kokoa, joissan jo 116cm, ja näistä housut on 110cm ja takki 116cm. 110cm takki olisi varmasti ollut vielä sopivampi, mutta halusin ottaa takin pikkuisen reiluna, että se menisi sitten pitempään. Yleensä tykkään, että lasten vaatteet on melko sopivan kokoisia, mutta kuitenkin pienellä kasvunvaralla.

Name it soft-shell

name it soft-shell

name it

Viljamilla on softshellhaalari, ja tuota haalaria löytyy aika monessa eri värissä, mutta myös kuosillisena (ainakin raitaa, sydäntä ja autoa löytyy). Tuossa haalarissa, samoin kuin softshellhousuissakin, on vahvistetut polvet ja peppu, mikä on kyllä mun mielestä aika kiva juttu kovalle kulutukselle joutuvissa vaatteissa.

Viljami käyttää nyt 80cm vaatteita ja osasta jo 86cm, ja tuo haalari on kokoa 86cm. Alle mahtuu vielä mukavasti Name it:n merinovillahaalari, jota me ollaan nyt vielä pidetty välikerrastona, tämä pikkuinen kun on aika paikallaan pysyvää (ja välillä maassa istuvaa) sorttia, vaikka kova hääräilijä onkin.

Name it:n softshelleistä löytyy myös kivat ominaisuudet, tuulenpitävissä vaatteissa on vesipilari 8000mm, eli käytännössä ovat vedenpitäviä. Näissä vaan ei taida saumat olla teipattuja, joten ihan sadevaatteista eivät mene, vaikka kangas onkin täysin vedenpitävä. Meillä ei muuten ainakaan ole tullut näistä yhtään kosteutta läpi, ei edes silloin, kun pojat ovat hyppineet vesilätäköissä… Miten se muuten onkin aina ihan parasta lasten mielestä, haha?

name it

Veikko: Pipo Name it // Takki Name it // Housut Name it // Kumpparit Crocs
Viljami: Pipo Name it // Haalari Name it // Kumpparit Crocs

name it

name it

Mukava juttu näissä Name it:n softshelleissä on myös varsin kilpailukykyinen hinta, sillä nuo haalarit maksavat vain reilun viisikymppiä, ja takkienkin hinnat lähtevät neljästäkympistä ylöspäin!

Koodilla: NIkarkkipurkki.com15 (kaksi ekaa kirjainta ovat siis iso N ja iso I) saa nyt -15% alennuksen kaikista normaalihintaisita tuotteista Name it verkkokaupassa! Koodin voi käyttää kerran per asiakas ja se on voimassa 27.3.2016 asti.

Softshelleistä alkaa osasta olla jo tietyt koot loppu, joten kipin kapin ostoksille, ja samalla tietty kantsii kurkata verkkokaupan muukin valikoima, tuon koodin kun voi jokainen käyttää vain yhden kerran. Ostoksille pääset tästä.

Jokos kävitte hyödyntämässä koodia?

Osa Name it tuotteista saatu
Postaus sisältää mainoslinkkejä