SEITSEMÄN PARASTA JUST NYT

selcted

1. Paras säänvaihtelu. Vaikka tykkäänkin ulkoilla, niin välillä sadepäivät on kivoja, kun saa luvan kanssa lintsata ulkoilusta ja touhuta sisähommia. Tosin tämä jäi vaan visioksi, sillä esikoisen mielestä parasta ikinä on ulkoilla vesisateella, koska kuraleikit.

2. Paras jännitys. Sain syksyllä goodie bagista sellaiset Salvequickin kuorintasukat, ja vaikka oonkin kuullut niistä pelkästään positiivista, niin en ole vielä uskaltautunut niitä testaamaan. Ehkä mulla on vähän samanlainen fiilis niistä, kuin Veikolla kerran kalajalkahoitolan (tiedättekö, niitä jossa jalat upotetaan akvaarioon, ja kalat näykkivät kovettunutta ihoa irti) ohi kävellessä, jolloin hän huolestuneella äänellä kysyi, ”äiti, syökö ne luutkin?”

3. Paras ruokailun ulkoistaminen. Sanokaa nyt, ettei me olla ainoita, jotka käy välillä Ikeassa vaan syömässä, haha! Mutta se on vaan pikaruuan tarpeessa niin kätevä (ja edullinen) paikka käydä täyttämässä lasten mahat, sillä kukapa ei tykkäisi lihapullista ja jälkkärijätskistä. Vielä parempaa on muuten käydä syömässä torstaisin, sillä silloin lapset syövät ilmaiseksi, hah.

4. Paras järkytys. Lopetin imettämisen noin neljä kuukautta sitten, ja huomasin justiin, että oon lihonut sen jälkeen neljä kiloa, hups! Eihän tuo kiloina sinänsä ole paljon (mitä nyt kahdeksan voipaketin verran, hrrr), mutta tahtina kilo per kuukausi on kyllä aikamoinen. Ehkä mun on vihdoin sisäistettävä, että ne kaikki lusikoidut kalorit ei enää valu maidon mukana vauvaan, vaan mun omiin reisiin.

5. Paras aikaansaaminen. Ehkä edellisestä inspiroituneena, oon vihdoin ottanut ensimmäisen askeleen kohti lenkkipolkuja! En sentään askelta lenkkipolulla ihan vielä, vaan tilasin uudet juoksuvermeet, sillä first things first ja niin edelleen.

selected

6. Paras löytö. Sillä välin, kun me ollaan kahlattu Netflixin House of Cardsin tuottareita läpi, oli Better Call Saulista tullut toinen tuotantokausi! Huuuh, mä jo mietin, että millä me täytetään House of Cardsin jättämä kolo meidän illoissa, mutta Saulin parissa jatketaan ainakin hetken aikaa.

7. Päivän paras alevinkki. House of Brandonilla on mid season sale meneillään, ja myös tuo superihana Selectedin neuletakki löytyy sieltä kivalla alehinnalla. Niin ja kantsii samalla kurkata uutuudet, varsinkin kevättakkivalikoima on aika ihana!

Kivaa viikonloppua!

Sisältää mainoslinkin