LASTENHUONE NYT

lastenhuone

Oon tässä viime viikkojen aikana pyöritellyt lastenhuoneen kalusteita edestakaisin. Nuo Ikean Stuvat on siitä(kin) käteviä, kun niistä pystyy helposti muokkaamaan erilaisia kokonaisuuksia, voi laittaa vaikka kaikki osat yhteen pötköön tai sitten jokaisen erikseen omalle paikalleen. Ja arvatkaapas mihin lopputulokseen noiden kalusteiden kanssa päädyin? No, kaikki Stuvat on tismalleen niillä samoilla paikoilla, missä ne alunperinkin olivat, haha!

Muutenkaan mitään suurta muutosta tuohon huoneen järjestykseen ei tullut, yksi iso Ikean lipasto lähti huoneesta pois, ja sen tilalle siirsin toiselta seinältä tuon Ikean leikkikeittiön. Keittiön paikalle taas käytiin ostamassa vitriinikaappi Legoille, joka näkyykin tässä eilisessä postauksessa.

Vaikka mitään isoa muutosta ei huoneeseen tullutkaan, oon tosi tyytyväinen, että monenlaista järjestystä tuli koitettua, sillä huoneeseen olisi tarkoitus laittaa pari uutta hyllykköä seinille, eikä sen jälkeen olekaan enää niin helppoa alkaa muuttamaan järjestystä.

lastenhuone

lastenhuone

Vaikka huone onkin molempien poikien yhteinen leikkihuone, on tavarat järkätty niin, että tuolla seinällä jossa on kolme osaa Stuvaa, on pikkuveljen leluja, ja sellaisia isoveljen leluja, joilla pienempikin saa leikkiä. Huoneessa on kaksi isoa vaatekaappia, joista toinen on varattu isomman pojan leluille ja lisäksi esikoisen pöydän vierestä löytyy Stuvapalikka hänen omille tavaroilleen, tällä hetkellä sinne on järkätty Legoja.

stuva

lastenhuone

Veikon pöydän edessä on aika kapea seinäkaistale, sellainen justiin String Pocketin levyinen. Oon jahkaillut sata vuotta sen Stringin kanssa, kun se ei ehkä ole ihan sitä mitä olen tuohon ajatellut, mutta en ole onnistunut löytämään kivempaakaan yhtä kapeaa hyllykköä. Tilasin nyt lopulta sen Stringin, enkä nyt malttaisi odottaa, että saadaan se ja muut jutut seinään paikoilleen, ja tuo kohta huoneesta vihdoin valmiiksi!

Viljamin puolella on samanlainen Stuva-penkki, mikä Veikollakin on pöytänä, ja sen alla on pyörällinen laatikko. Tuo laatikko on helppo vetää tarvittaessa kokonaan pois, ja pikkuvelikin saa sitten pöydän omille touhuilleen. Tuohon pöydän yläpuolelle on myös tulossa hyllykkö, niin siihenkin saa kivasti kaikkea ihanaa esille. Meille tuli jokin aika sitten Tuutilullaan tämmöistä aivan iiihanaa hyllykköä, mutta nämä meni ihan supernopskaa, eikä ehditty itsellekään tämmöistä saada, joten odotellaan seuraavaa erää, joka on tulossa tämän kuun lopulla. Noista hyllyköistä voi muuten tehdä jo ennakkotilauksen, jos haluaa varmistaa, että saa seuraavasta erästä hyllyn itselleen!

Palataan tähän huoneeseen taas, kun saadaan noita hyllyjä seinälle. Uskon, että niilläkin pikkujutuilla huone saa tosi kivaa uutta ilmettä!

 

lastenhuone

 

lastenhuone stuva

Löytyykö teiltä Stuvaa, tai muita samoja juttuja?