DIY POMPOM-NAUHA JA MAATUSKAVINKKI

POM POM

Me pistettiin Veikon kanssa yksi päivä pieni tupsutehdas pystyyn, ja puuhasteltiin kasa hauskoja pörröisiä villalankapalloja. Oon tehnyt tupsuja viimeksi varmaan lapsena, ja silloin niitä tehtiin kahden pyöreän pahviläpyskän avulla, ja samalla systeemillä valmistui meidän pallerot tälläkin kertaa.

POMPOM

POMPOM

POM POM

Kun tupsuja oli sopiva kasa, otettiin reilun puolentoista metrin mittainen langanpätkä, johon nuo tupsut sidottiin, ja tadaa, hauska pompom-nauha oli valmis!

En ole todellakaan mikään käsityöihminen, ja tämmöiset helpot jutut on justiin mun kärsivällisyydelle sopivia, haha.

Me nakattiin nyt nauhan toinen pää verhotankoon, ja toinen pää taulun reunaan ja napattiin nämä kuvat, mutta katsotaan nyt mihin se lopulta asettuu. Voi olla että pätkäisen sitä sittenkin vähän lyhemmäksi ja virittelen tuohon alahyllyn reunalle sen roikkumaan.

MAATUSKAT

maatuskat

maatuskat

Sitten vinkkaan vielä aivan ihanista mustavalkoisista käsinmaalatuista puisista maatuskoista, joita me saatiin taas uusi erä Tuutilullaan tällä viikolla. Edellinen erä myytiin päivässä loppuun, enkä ehtinyt silloin saada näitä meillekään, mutta nyt vihdoin saatiin mekin omamme.

Mun mielestä nuo sopii kivasti vaikka olohuoneeseenkin, mutta laitettiin ne nyt tuonne poikien makkariin, kun sieltä hyllyltä löytyy maatuskoja ennestäänkin.

pom pom

Mitäs tykkäsitte tupsupalleroista tai maatuskoista?