KEVÄÄN MERKKEJÄ (SIS. ALEKOODIN)

Tiedättekös mitkä on takuuvarmoja kevään merkkejä? No valkoiset tennarit ja raidat! Valkoiset varrelliset Niket kaivoin kaapista käyttöön heti, kun asfaltti alkoi pilkahdella lumen alta esiin, ja jotenkin niistä valkoisista kengistä tulee heti ihan keväinen olokin itselle.

björn borg tennarit

Oon vähän etsiskellyt kevääksi varrellisten tennareiden lisäksi matalavartisia tennareita, jotka olisivat kokonaan valkoiset, ja House of Brandonilta löytyikin justiin ne mitä etsin, ihanat Björn Borgin tennarit. Näitä samoja muuten löytyy rohkeammille kultaisena ja hopeisena, aika hauskat nekin, hih.

Samalla tilasin sitä toistakin kevään merkkiä, eli sinivalkoista raitaa. Vaikka raidat onkin ihan kivoja, en yleensä ole mikään suuren suuri raitafani, mutta kevääseen ja kesään ne vaan kuuluu, ja mielellään juurikin sinivalkoisena. Tuota Onlyn tuninkaa en löytänytkään enää House of Brandonin sivuilta raidallisena, mutta yksivärisenä tummansinisenä sitä vielä näyttäisi löytyvän.

björn borg

björn borg

Koitan tässä pikaisesti pakottaa suostutella miehen kameran taakse, ja postailla näistä vielä asukuvat. En kuitenkaan malttanut olla vilauttamatta näitä uutuuksia jo heti, sillä halusin tulla vinkkaamaan teille House of Brandonin kivasta alekoodista, joka on voimassa kaikkiin uutuuksiin ja normaalihintaisiin tuotteisiin!

Eli koodilla: SMMR16 saa -15% alennuksen kaikista uutuuksista ja normaalihintaisista tuotteista 17.4.2016 asti. Kannattaa kurkata myös House of Brandonin loistava kevättakkivalikoima, sitä kevään must have raitaa löytyy nimittäin sieltäkin! House of Brandonilla on muuten ihan supernopea toimitus, mikä ilahduttaa varmasti kaltaisiani kärsimättömiä shoppailijoita, hah. Kauppaan pääset tästä.

Mitkäs on teidän kevään lemppareita?

Postaus sisältää mainoslinkkejä.
Kengät saatu House of Brandonista.