HEMMOTTELUA ÄIDILLE & LIVBOX-ARVONTA JA ALEKOODI

LIVBOX

Olen vähän sellainen kosmetiikkajumittaja. Käytän samoja tuttuja ja turvallisia lempparituotteita kuukaudesta ja vuodesta toiseen, vaikka tykkäisinkin tosi paljon kokeilla uusia kosmetiikkatuotteita. En vaan oikein jaksa etsiä uusia houkuttelevia purnukoita, vaan jumitan niissä takuuvarmoissa luottotuotteissa.

Ihan loistava keksintö tämmöiselle kokeilunhaluiselle kosmetiikkajumittajalle on LivBox, eli kuukaisittain ilmestyvä kosmetiikkaa sisällään pitävä yllärilaatikko! Voiko parempaa keksintöä olla, kuin laatikko, johon joku muu on kasannut mukavan setin kosmetiikkaa, ja itselle jää vain se paras osuus, niiden testailu, hih. Onko LivBox teille jo tuttu juttu? Kyseessä on siis kosmetiikkatuotteita sisältävä yllätyslaatikko, joka ilmestyy ennakkoon tilattuna kerran kuussa. LivBox sisältää aina 4-6 kosmetiikkatuotetta (osa matka/-näytekokoja).

Me saatiin miehen kanssa testattavaksi huhtikuun boxit, ja innoissamme avattiin nuo tyylikkäät mustat laatikot. Tuotteet oli kääritty niin nätisti silkkipaperiin, etten meinannut raaskia avata tuota paperia, mutta pienen hetken ihailtuani en enää malttanut olla iskemättä kynsiäni laatikon sisältöön.

LIVBOX

LIVBOX

Naisten LivBoxista löytyi Lumenen Arctic Glow Huuliöljy, Colgate Max White Expert White Hammastahna (miksi näillä tuotteilla on näin megapitkiä nimiä, hih), Cutrin Chooz Hairspray Super Strong Hiuskiinne, Sim System 4 Oil Cure Hair Mask O Hiusnaamio, Osis+ Big Blast Volyymigeeli ja Garnier Respons Mythic Olive Vartaloöljy. Lisäksi pitkäaikaistilaajille pakkauksessa oli Ecotools Bath & Shower Mitt Pesukinnas.

Lapsiperhearki on välillä melkoista hulabaloota, ja tämmöinen kosmetiikkaylläri kyllä piristää ihanasti puurontuoksuista arkea.

Ihan pian on äitienpäivä, ja jos teillä on lahjapohdinnat meneillään, niin tässä olisi yksi tosi kiva lahjaidea, sillä kukapa äiti ei kaipaisi hemmottelua! Ainakin mun mielestä lasten omien äitienpäiväaskartelujen ohella ihan parhaita lahjoja ovat käytännölliset lahjat, jotka tuovat pientä luksusta ja hemmottelua arkeen.

Kannattaa muistaa, että äitienpäivälahjaksi boxia tilatessa tulee LivBox tilata jo huhtikuussa, että toukokuun boksi ehtii lahjaksi äidille. Ja jos toukokuun boksit myydään loppuun, saa lahjatilauksesta tulostettua myös lahjakortin.

Sain teille jaettavaksi mukavan alekoodin, jolla tuon naisten LivBoxin voi ostaa hintaan 14,50. Alennus koskee joko jatkuvan tilauksen ensimmäistä boxia tai kolmen kuukauden määräaikaistilauksen kokonaishintaa. Koodi käy normaalihintaisiin tilauksiin.

Koodi on: karkkipurkilla ja se on voimassa 17.4.2016 klo 11.59 asti. LivBoxin pääset tilaamaan tästä.

LIVBOX

Niin kuin kerroin, myös mies sai LivBoxin. Mieheni on kosmetiikankäyttäjänä aika peruskäyttäjä. Kosmetiikka hankitaan yleensä päivittäistavarakaupasta, ja tuotearsenaali on melko niukka. Jos kaapista löytyy miehille tarkoitettua kasvoputsaria, sitä käytetään aamuin illoin, mutta jos tuotetta ei ole, ajaa vartalosaippua silloin saman asian. Toisaalta hän kyllä kiinnostuneena kokeilee uusia kosmetiikkatuotteita, ja suurin osa lahjaksi saadusta kosmetiikasta on päätynyt käyttöön.

LIVBOX

Miesten boxista löytyi Axe Daily Fragrance Signature Tuoksu, Osis+ Mighty Matte Mattavaha, Palmolive Men Men Sport Roll, Nivea Men Active Energy Morning Fix Kasvogeeli, Lumene Men Rauhoittava Partabalsami, Head&Shoulders Classic Clean Anti Dandruff Shampoo ja SB12 Strong Mint Hammastahna.

Myös miesten LivBoxin saa alennettuun hintaan Karkkipurkin lukija-alekoodilla!

Eli koodilla: karkkipurkilla saa miesten LivBoxin hintaan 17,50 ja koodi on voimassa 17.4.2016 klo 11.59 asti normaalihintaisiin tilauksiin. Kiva lahjaideana tai muuten vaan yllärinä! LivBoxin voit tilata tästä.

LIVBOX

Haluaisitteko muuten vielä kuulla, mitkä oli meidän lempparit näistä LivBoxin tuotteista?

Mä rakastuin tuohon Lumenen huuliöljyyn, joka paitsi antaa kauniin sävyn ja kosteuttaa huulia, myös tuoksuu aivan ihanalle. Myös Osiksen volyymigeeli nousi suosiksiksi, tästä taitaa nyt tulla sellainen tuote, johon jumitun, haha.

Oon ihan koukussa vartalorasvoihin, ja läträän rasvoilla päivittäin suihkun jälkeen. Ainoastaan raskausaikana olen vaihtanut rasvan öljyyn (tiedä sitten auttoiko tuo öljyn kanssa läträäminen, mutta vältyin onnekkaasti raskausarvilta), ja tuo Garnierin öljy vaikuttaa aika kivalle tuotteelle myös ja sitä aion pian testata. Ai niin, ja tuo Cutrinin hiuskiinne on ollut mulla jo pitempään käytössä, joten tuommoinen matkakoko oli kyllä oikein kiva löytö boxista myös ja sen kyllä pakkaankin mukaan viikonlopun minilomalle.

LIVBOX

Miehen lemppariksi nousi Osiksen mattavaha ja Nivean kasvogeeli. Ihan uutena tulokkaana miehen kosmetiikkapurnukoiden joukkoon boxista löytyi tuo Lumenen Partabalsami, vastaavaa tuotetta ei ole ollut ennen käytössä, mutta mielenkiinnolla tämä on nyt otettu testiin.

LIVBOX

Ja vielä se otsikossa lupaamani arvonta! Saan ilokseni arpoa yhdelle onnekkaalle palkinnon, joka pitää sisällään sekä naisten, että miesten LivBoxin. Kerro kommenttiboksissa mikä olisi sinun toivetuote LivBoxissa, ja olet mukana arvonnassa! Arvonta päättyy 17.4.2016. Onnea arvontaan!