PISARAKOUKUT LASTENHUONEESSA

pisarakoukut

Meillä on lasten makkarissa väreinä harmaata ja valkoista ripauksella pirteää keltaista. Oonkin pyöritellyt pitkään käsissäni noita ihania Rose in Aprilin sitruunankeltaisia pisarakoukkuja, enkä voinut enää niitä vastustaa, sillä ne sopivat kyllä aivan täydellisesti tuonne lastenhuoneeseen! Koukkuja löytyy muissakin suloisissa väreissä, ja hetken pohdin tuo keltaisen ja valkoisen välillä, mutta aika nopskaa päädyin tuohon raikkaaseen keltaiseen.

pisarakoukut

pisarakoukut

Mun mielestä nuo koukut on tosi suloiset ja ne tuo kivaa ilmettä huoneeseen ihan sellaisenaan, mutta tietenkin niihin on myös kiva laittaa jotain roikkumaan. Koska tuo huone on lasten makuuhuone, niin ajattelin, että noihin koukkuihin olisi hauska laittaa vaikka kassit, jonne pojat voisivat aamuisin laittaa pyjamat säilytykseen. Tai voisihan tuohon laittaa myös kassillisen unileluja, joista voisi sitten illalla valkata sopivan unikaverin nukkumaan mennessä.

pisarakoukut

Tuolta samalta Rose in April merkiltä on meillä Tuutilullassa myös hyllyjä myynnissä, ja vihdoin (pitkältä tuntuvan) odottelun jälkeen seuraava erä pitäisi saapua meille vielä tällä viikolla. En malttaisi odottaa, että saadaan lasten leikkihuoneeseen hyllykkö paikoilleen, ja kaikkea ihanaa siihen aseteltua!

Arvaattekos muuten mikä on yksi takuuvarma kevään merkki? No tämä sisustuskuume, mikä taitaa oireilla lievästä läpi vuoden, mutta iskee pahiten juuri näin kevään kynnyksellä. Onneksi meillä onkin tiedossa mukavia pikkujuttuja kevättä piristämään, ainakin yksi superihana juttu on tulossa lastenhuoneeseen vielä tällä viikolla, ja palataankin siihen sitten ihan pian!

pisarakoukut

pisarakoukut

pisarakoukut

Mitäs tykkäätte pisaroista pilviseinällä?