MINIRETKI JA CROCS-ALEVINKKI

crocs alennus

Aika paljon ehtii pienessä ajassa, kun tekee kaiken ihan ministi. Käy minilomalla, ja tiivistää retkenkin miniversioksi, hih. Me kyllä tykätään tosi paljon retkeillä koko perheen voimin, ja meillä onkin aika kiva vakkariretkipaikka pienen ajomatkan päässä metsässä järven rannalla. Aina ei kuitenkaan tarvita makkaroita ja nuotioita, vaan lapsista on superkivaa jos perus välipala syödäänkin keittiön sijaan kodin vierestä löytyvässä metsässä.

Eilen sateen tauotessa me pakattiin pienet eväät reppuun ja kipaistiin miniretkelle metsään syömään. Tuo meidän vierestä löytyvä metsä on oikeasti niin pieni, että joka suunnasta näkyy asuntoja, mutta lapsille pienikin metsä on suuri seikkailu, jossa ihmeteltävää ja tutkittavaa riittää. Niin ja ruoka maistuu tietty tuhat kertaa paremmalle, kuin siellä keittiön pöydän ääressä sadan metrin päässä, hih.

crocs

crocs

Nuo kuvissa näkyvät Crocsin Handle it Rain saappaat on ihan meidän lempparit, ja pitkäaikaiset suosikit jo useamman vuoden ajalta. Veikon ekat kumisaappaat oli toista merkkiä, mutta kun ostettiin ekat Crocsin kumpparit, ei meillä ole muita saappaita sen jälkeen näkynyt. Jotain ehkä kertoo myös se, että meillä isompi poika pukisi Crocsin kumpparit ihan joka tilanteeseen ja säähän, jos saisi itse päättää, haha.

crocs

Lekmerillä alkoi tänään kampanja, jossa kaikki Crocs-tuotteet on vähintään -15% alennuksessa! Jos siis kumpparit vielä puuttuu, niin nyt niistä saa kivan alen, ja kannattaa tietty kurkata muukin valikoima, osa malleista on jopa -50% alessa. Kumppareiden lisäksi Lekmeriltä löytyy kiva valikoima Crocsin kesäkenkiä, joten nyt alekampanjan aikana kantsii ennakoida jo tulevaa kesää, johon ei toivottavasti mene enää pitkää aikaa.

Monen vuoden kokemuksella meillä luotetaan tulevanakin kesänä Crocsin kesäkenkiin, ja isommalla pojalla on itseasiassa Crocsin Clogit ympärivuotisessa käytössä päiväkodissa sisäkenkinä. Mallejahan on ihan varmasti jokaiseen makuun, niin Star Warsia, kuin Frozeniakin ja tietenkin niitä perus yksivärisiä myös, joita voi halutessaan koristella Crocsin kenkäkoristeilla. Niin ja osassa kengistä löytyy myös vilkkuvaloja, joten hauskoja malleja todellakin on, hih. Koko Lekmerin Crocs-valikoiman löydät täältä.

crocs handle it rain

Tykkäättekös te retkeillä?

Kumisaappaat saatu Crocsilta.
Postaus sisältää mainoslinkkejä.