KEITTIÖN HASSU TUOLISEKOITUS

kitchen

Meillä on tällä hetkellä (tai no, ollut jo viimeiset pari kuukautta) keittiössä tämmöinen iloinen sekamelska, kun uuden ison ruokapöydän ympärille on kahmittu hassu sekoitus erilaisia tuoleja.

Tarkoitus olisi ostaa tuohon reilun parin metrin mittaisen pöydän ympärille kuusi samanlaista tuolia, mutta ei oikein olla vielä osattu päättää, mitkä tuolit olisi kaikkein kivoimmat. Valkoiset DSW tuolit vaahteraisilla jaloilla olisi aika ihanat, mutta ei ehkä kuitenkaan ihan niiin ihanat, mitä hintalapussa lukee.

Tällä hetkellä tuossa pöydän ympärillä on Tripp Trapin lisäksi Hayn About a Chair, Kartellin Louis Ghost ja yksi vanhaan pöytäryhmään kuulunut koivuinen ruokapöydän tuoli.

kitchen

poster lightbox

kitchen

Tuo Hayn tuoli on kyllä ihan yksi mun lemppareista myös, mutta se on aika iso, ja kuusi samanlaista veisi kyllä tosi paljon tilaa meidän keittiössä. Tuosta About a Chair tuolista on kyllä sirompikin versio olemassa, AAC12, ja sekin voisi olla kiva vaihtoehto.

Onneksi kurkkasin myös Elloksen tuolivalikoiman, sillä sieltä löytyi tosi kivoja malleja myös, mukavan edulliseen hintaan! Tämä muovisella istuinosalla ja puisilla jaloilla oleva tuoli näyttää ainakin kuvassa aika ihanalle, ja näitä saisi neljä yhden DSW tuolin hinnalla.

Kivoja vaihtoehtoja on kyllä niin paljon, että päädytäänköhän me loppujen lopuksi johonkin tämmöiseen sekoitukseen, mikä meillä tälläkin hetkellä keittiössä on, hih.

snack time

snack time

healthy snack

Me muuten otettiin muutama viikko sitten tuosta kuopuksen Tripp Trapista syöttötuoliosa pois, ja lapsi on nyt käyttänyt tuolia juniorituolina. Vähän kyllä haaveilen jo laittavani tuon tuolin meiltä kiertoon, sillä tuosta puupinnasta saa olla salamana pyyhkimässä ruokatahrat pois, muuten kaikki tahrat ja puurokökkäreet jämähtää siihen niin tiukkaan, että niitä saa jynssätä sata vuotta tuolista irti. Ikeasta löytyy ihan kivan näköistä muovista juniorituolia, ja se voisi olla aika kiva (ja helpommin puhtaana pidettävä) vaihtoehto siksi aikaa, kun vielä junnutuolille on käyttöä.

kitchen

kitchen

kitchen

Mitäs tykkäsitte meidän hassusta tuolisekoituksesta?

Postauksessa mainoslinkkejä.