VIIKONLOPPUFIILIKSISSÄ JA VALKOISISSA TENNAREISSA

 

house of brandon

Perjantai ja viikonloppu, aika kivaa! Mumma tuli meille pariksi päiväksi, ja oon ollut täällä ihan ihmeissäni, miten mä ehdinkin tehdä kaikenlaista, kun on yhdet apukädet pitämässä meidän hulivilikaksikolle seuraa. Oon tehnyt superpaljon töitä (seuraavaksi hyökkään yhden rästisähköpostikansion kimppuun), imuroinut ilman, että kukaan istuu imurin kyydissä tai roikkuu johdossa, käynyt lenkillä (voi vitsit mä oon ihan innoissani tästä lenkkihommasta, palaan näihin kuulumisiin sitten myöhemmin) ja jäänyt aamulla sänkyyn makoilemaan lasten herättyä. Niin ja illalla me meinataan lähteä miehen kanssa taas kahdestaan syömään. Tää on oikeasti meidän toinen kerta tässä neljän ja puolen vuoden aikana, kun käydään ilman lapsia syömässä, mutta kun edellisestä ja ekasta kerrasta on vasta pari kuukautta aikaa, niin tuntuu, että tässähän rampataan ihan jatkuvasti kahdenkeskeisillä menoilla, hih.

house of brandon

house of brandon

Mun tulee muuten hiihdeltyä leggareissa kaiket päivät, ja tänään puin pitkästä aikaa (melkein) farkut jalkaan. Nuo housut on Piecesin legginsit, mutta niissä on vetskari ja taskut, niin ne kyllä näyttää ihan farkuille, mutta oikeasti ne on ihanan pehmeää ja venyvää matskua, justiin sopivat tämmöiselle leggareihin tottuneelle mukavuudenhaluiselle pukeutujalle, haha.

Jos tässä asussa nuo farkkuleggarit on vähän vähemmän käytetty juttu, niin nuo valkoiset House of Brandonilta saadut Björn Borgin tennarit on ihan kevään lempparit, ja samaten tuohon Onlyn takkiin oon ihan rakastunut. Tuo sama takkihan mulla oli jo viime syksynä villakangasversiona, ja tämä keväisempi beige vastaava on kyllä aivan ihana kevättakkina.

House of Brandonilla on justiin nyt tosi paljon kivoja kevätuutuuksia, ja tuota takkia löytyy myös suloisena vaaleanpunaisena. Niin ja noita kenkiä hopean ja kullanvärisenä, aika hauskat nekin, vaikka tuo valkoinen on kyllä ihan mun juttu.

björn borg tennarit

Takki Only // Neule Tommy Hilfiger // Housut Pieces // Kengät Björn Borg

björn borg tennarit

house of brandon

 

Mitäs tykkäsitte tennariasusta?

Postauksessa mainoslinkkejä.