KIVA KENKÄLÖYTÖ KESÄÄN JA ALEVINKKI

ellos kavat

Meillä on kesäisin ollut lapsille yleensä erilaisia tennareita ulkoiluun ja siistimpään menoon, ja hellekeleille sitten Crocseja. Tytöille löytyisi näiden lisäksi myös monenlaisia kangasballeriinoja, mutta pojille onkin vähemmän valikoimaa kangaskengissä. Nyt kuitenkin bongasin Ellokselta tosi kivat kangaskengät kesään, Kavat-merkin Viby-kengät pienemmälle pojalle ja Fagarhult-kengät isommalle.

Tuosta pienten Viby-mallista löytyy tosi paljon ihania värejä, tuon vaaleansinisen lisäksi kenkää löytyy minttuna, roosana ja tummansinisenä. Isompien Fagerhult-mallia löytyy tuon tummansinisen lisäksi myös korallisena.

Bongasin Ellokselta vielä tuommoiset Name it:n teepaidat, jotka mätsää kivasti noihin kenkiin. Tykkään kyllä pukea lapsia värikkäästi ja hauskoihin kuoseihin, mutta välillä tämmöiset hillitymmänkin sävyiset asut on aika kivoja, ja siistimpiin menoihin hyvin sopivia.

ellos name it

ellos kavat

ellos lastenvaatteet

Isompien mallissa on kätevät venykekuminauhat, joten nuo kengät sujahtaa mukavasti jalkaan ja on lapsen helppo pukea itse. Pikkuisten mallissa taas on toisella puolella tarrakiinnitys, jolloin jalka on helppo asetella kenkään. Ainakin meillä tuo taapero välillä vetää varpaat kippuraan kenkiä puettaessa, ja jos kenkää ei saa kunnolla auki, on pukeminen vähän hankalaa, hih.

ellos lastenkengät

ellos lastenvaatteet

Ellokselta saa nyt -20% alennuksen kengistä, myös kaikista merkkikengistä! Alen saa koodilla: 335453 ja kannattaa huomioida, että alennus tulee näkyviin vasta ostoskorista kassalle siirtyessä.

Alekoodi käy siis kaikkiin normaalihintaisiin kenkiin, myös merkkikenkiin ja se on voimassa 1.5.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai alehintaisiin tuotteisiin.

ellos kavat

Mitäs tykkäsitte sinisävyisistä kesäasuista?

Kengät saatu Ellokselta.
Postauksessa mainoslinkkejä.