LOMALLE RUOTSIIN?

tula

Ihan alkuun täytyy sanoa, että nämä kuvat eivät kyllä liity kuinkaan tuohon otsikkoon, hah. Ihan patikkamatkalle ei aiottu lähteä, vaikka ihan hauska kai sellainenkin voisi olla. Kuvat on meidän eiliseltä sunnuntairetkeltä, jossa meille kerrankin osui (ainakin alkuretkelle) lämpöinen ja tyyni sää (tuolla grillauspaikalla on järveä molemmin puolin, ja siellä tuulee aina).

Tuo Ipanaiselta tilattu Tula oli meillä muuten vauva-aikana kovassa käytössä, mutta nyt sitä ei olekaan tullut pitkään aikaan käytettyä. Talvella tietty oli helppo kuskata taaperoa pulkan kyydissä, mutta nyt oli kiva pitkästä aikaa ottaa Tula käyttöön ja pakata poika reppuun. Sylissä tuo pikkupötkäle alkaa olla jo aika painava kannettavaksi, mutta selässä yksitoistakiloa tuntuu ihan superkevyelle. Toki lapsi voi retkeillä ominkin jaloin, mutta välillä on kiva päästä etenemään vähän vauhdikkaamminkin.

retki

retki

retki

Meille tarjoutui kiva tilaisuus saada koirille hoitaja, ja tietty heti alettiin suunnittelemaan jotain pientä reissua. Tähän kohtaan (ja näin nopskalla aikataululla) meille sopisi paremmin kuin hyvin juurikin ihan pikkuinen reissu, ja alettiin miettiä, että voisikohan lomalle lähteä ihan tuohon naapurimaahan Ruotsiin! Samalla päästäisiin moikkaamaan vaariakin, mikä on ollut muutenkin tähän kevääseen tai alkukesään suunnitteilla, joten saataisiin vähän kuin kaksi kärpästä tällä samalla iskulla, hih.

Me ei olla koskaan lomailtu Ruotsissa Tukholman-reissuja lukuunottamatta, viime kesänäkin huristeltiin vaan suoraan Tanskaan, eikä juurikaan pysähdelty Ruotsin puolella. Ihan ekaksi, kun alettiin tätä minireissua suunnitella, tuli tietty mieleen Kolmården, jossa me ei olla koskaan käyty, ja sieltä näyttäisikin löytyvän eläintarhajuttujen lisäksi myös kivan kuuloinen Bamsemaailma.

Eppusen kaapilla -blogista löysin myös kivan vinkin Astrid Lindgrens Världistä, onko joku teistä käynyt siellä? Sinne on vähän pitempi matka, kuin tuonne Kolmårdeniin, mutta ei mikään mahdoton lyhyelle reissulle sekään (Tukholmasta reilun kolmisen tuntia).

Jos olette käyneet Kolmårdenissa, tai sitten tuolla Astrid Lindgrens Världissä, niin olisi kiva kuulla vähän kokemuksia, että mitä tykkäsitte, ja onko lähistöllä jotain muutakin kivaa paikkaa, jossa kannattaisi sitten samalla käydä. Ja kuinka kauan noihin kannattaisi varata aikaa, ja kannattaako yhteen reissuun änkeä molemmat, vai säästää toinen kohde toiselle kertaa?

tula

retki

retki

tula

Ps. LivBox arvonnan voitti Terhi J., voittajalle on lähetetty sähköpostia.

Pss. Vielä tänään ehtii hyödyntää Lekmerin Crocs-kamppista, jossa Crocs-tuotteet -15-70% alessa!

Psss. Oletteko huomanneet, että Babyshopissa vietetään synttäreitä, ja siellä on nyt aikas kivoja aleja meneillään, mm. Mini Rodinia, Moloa ja muita kivoja merkkejä löytyy tuosta kamppiksesta.

Pssss. Vielä loppuun vinkkinä, että House of Brandonilla saa nyt koodilla: MDSNS kaikista aletuotteista -20% lisäalen! Kantsii käydä kurkkaamassa, aleostastolta löytyy mm. kevään uutuustakkeja, esim. sitä supersuosittua Vero Modan raitatakkia!

Löytyykö teiltä Ruotsi-vinkkejä lapsiperheen minilomalle?

Postauksessa mainoslinkkejä.