MAAILMAN HELPOIN PERUNASALAATTI

itsetehty perunasalaatti

Mun mielestä on ihana grillailla kaikenlaisia lihakasvisvartaita, tehdä kaveriksi paria erilaista salaattia ja viettää kiireetöntä aikaa kesäisellä terassilla herkutellen. Mutta ihan oikeasti me ei kyllä kovinkaan usein grillailla mitään kovinkaan kummoista ruuaksi (saati vietetä sitä kiireetöntä aikaa, hah), vaan monesti mennään vaan ihan helpoimman kautta ja nakataan grilliin makkarat paistumaan. Jos makkaran kylkeen haluaa muutakin superhelppoa, kuin sinappia tuubista, voi pyöräyttää tämmöisen kahden minuutin perunasalaatin edelliseltä ruokailulta ylijääneistä perunoista.

perunasalaatti

Maailman helpoimpaan perunasalaattiin tarvitsee vain keitettyjä perunoita ja Lidlin tuorepestoa (koska se vaan on sata kertaa parempaa, kuin ne ikuisuuden säilyvät lasipurkkipestot).

Keitetyt perunat vaan pilkotaan ja sekoitellaan pesto sekaan, ja ei muuta kuin haarukoimaan! Parasta tämä on nimittäin ihan heti syötynä.

Määrät voi sitten miettiä syöjien mukaan, mutta esimerkiksi viidestä perunasta ja puolikkaasta tuorepestopurkista saa ihan sopivan satsin kahdelle syöjälle makkaran kylkeen.

Ps. Toinen superhelppo ja hyvä perunasalaatti tulee perunoista, fetajuustokuutioista, pilkotusta suolakurkusta, silputusta ruohosipulista ja Lidlin tsatsikipurkista sekoittaen. Aika nopskaa tulee tämäkin, jos haluaa vaihtelua pestoperunasalaatille, hih!

perunasalaatti

Jokos teillä on grillauskausi korkattu?