UUTTA LASTENHUONEESSA (SIS. ALEKOODIN)

lastenhuone

Uusi erä ihania Rose in Aprilin valkoisia hyllyjä saapui viime viikolla Tuutilullaan, ja nyt mäkin ehdin napata meille oman, hih! Ja onhan se vaan i-h-a-n-a (ja tähän niitä sydänsilmähymiöitä piiitkä rivi).

Tuo hylly kiinnitetään kannakkeiden yläosasta seinään (plussaa tästä, vähemmän reikiä seiniin!) ja noissa hyllylevyissä on alla lovet, joten ne tulee mukavan tukevasti kannakkeisiin kiinni.

Innostuksissani nappasin nyt kuvia vain tästä hyllystä, enkä huomannut ottaa laajempaa kuvaa koko huoneesta, mutta tämä tuli nyt pikkuveljen puolelle ja Veikon puolelle me ostettiin String Pocket, kun isoveljen pöydän edessä oli ikkunan takia vain kapea soiro seinää. Ja vaikka tykkään kyllä molemmista hyllyistä, niin lemppari on kyllä tämä Rose in April, sillä tämä on juuri sen verran isompi, että tähän mahtuu ihanasti kaikkea söpöä esille.

lastenhuone lightbox

tuutilulla hylly

rose in april tuutilulla

Lupailin tuossa otsikossa teille alekoodia, ja tämän viikon loppuun asti koodilla: Karkkipurkki saa Tuutilullassa ilmaiset postarit, kun tilauksesta löytyy joko tuommoinen Rose in Aprilin 3 hyllyn hyllykkö (värillä ei väliä) tai OYOY:n automatto. Ja jos tilaukseen nakuttelee muitakin tuotteita, niin postarit on toki silloinkin ilmaiset, kunhan vaan ostoskorista löytyy jompikumpi noista edellä mainituista tuotteista. Tuutilullaan pääset tästä.

oyoy tuutilulla

oyoy automatto

Meillä muuten aletaan olla jo vähän vapputunnelmissa, kuten alta näkyy, hih.

Ai niin, mun Instagramissa (@annikakarkkipurkki) on käynnissä aikas kiva sisustusarvonta, kantsii käydä kurkkaamassa!

karkkipurkki lastenhuone

Mitäs tykkäätte tuosta hyllystä?