VINKKI IHANIIN JA KÄYTÄNNÖLLISIIN MATKARATTAISIIN

babyshop-matkarattaat

Varmaan kaikilla on matkarattaita ostaessa tärkeimpinä kriteereinä rattaiden ominaisuudet ja toimivuus, mutta ihan varmasti monelle merkkaa paljon myös rattaiden ulkonäkö. Meillä on tässä neljän ja puolen vuoden aikana ollut jos jonkin näköisiä rattaita (toiset enemmän ja toiset vähemmän toimivia), mutta ulkonäkönsä puolesta kaikki rattaat on olleet aika semmoisia peruskivoja. Vaan nytpä meillä on niin söpöt rattaat, että nämä tekisi mieli syödä, hih!

Saatiin Babyshopista testiin nuo ihanat Elodie Detailsin matkarattaat, ja näitä löytyy useammassakin söpössä kuosissa (ja aina varmaa mustaa tietty myös), mutta valkkasin meille tuon ihanan Dot kuosin, ehkäpä siksi, että oon yleensäkin ihan heikkona kaikkiin polka dot juttuihin.

Sen lisäksi, että nuo rattaat on kauniin näköiset, on ne myös käytännössä osoittautuneet varsin laadukkaiksi menopeleiksi. Rattaat ovat tosi kevyet, mikä on tietty matkarattaille aika oleellinen ominaisuus, mutta keveydestä huolimatta rattaat ovat tosi tukevat ja niitä on mukava ja helppo työntää. Näissä on kaikki perusjutut, mitä voi toivoakin, eli selkänojan kallistus makuuasentoon (meillä taapero ottaa vielä päiväunia rattaissa), jalkatuen kallistus alas istuessa tai suoraan eteenpäin jos lapsi nukkuu, tilava tavarakori rattaiden alla ja superhelppo kasausmekanismi.
Näiden lisäksi Elodie Detailsin matkarattaista löytyy kivoja yksityiskohtia, kuten pieni tasku kuomun takaa, kurkistusluukku kuomun päällä, ja mikä parasta, kuomusta löytyy vetoketju, jonka avaamalla kuomuun saa reippaasti lisää mittaa, ja nukkuvalle lapselle saa silloin tosi hyvän suojan kuomusta.

elodie details matkarattaat

babyshop elodie details

Meillä on pihakäyttöön erikseen toisenlaiset rattaat, sellaiset, joilla voi huoleti kulkea kuraisiakin polkuja pitkin, ja joiden kasausmekanismilla ei ole mitään väliä, sillä niitä rattaita ei oikeastaan koskaan kuskata minnekään. Toisena on sitten matkarattaat, joita käytetään matkojen lisäksi kaikenlaisissa muissa menoissa, kun lähdetään autolla liikenteeseen, eli ostoskeskuksissa, huvipuistoissa, kaupungilla ja muilla vastaavilla reissuilla ja silloin matkarattaiden ominaisuuksilla on merkitystä.

Mulla on muuten Elodie Detailsin ihana hoitolaukku, ja se mätsääkin kivasti nyt noihin rattaisiin. Tykkään tosi paljon pienistä yksityiskohdista noissa rattaissa, kuten noista ruskeista työntöaisoista, jotka tuovat mukavaa huoliteltua ilmettä rattaisiin. Sanoinko jo, että nämä vaan ovat niiin söpöt, hih!

elodie details matkarattaat

babyshop matkarattaat

elodie details matkarattaat

Me ollaan nyt tosiaan käytetty näitä rattaita ihan shoppaillessa ja ostoskeskuksessa käydessä, ja rattaat pääsevät varmasti kovaan käyttöön kaikilla tulevan kesän reissuilla. Ihan pian meidän eka miniloma jo koittaakin, kun muutaman viikon päästä lähdetään Kolmårdeniin, joten silloin viimeistään rattaat pääsevät varsinaiseen matkarataskäyttöön, kun kaikki lapsiperheen tarvikkeet tulee saada mahtumaan auton peräkonttiin. Kasattuna nuo rattaat meneekin kivan pieneen tilaan, ja rattaiden mukana tuli myös kätevä säilytyspussi, mikä varsinkin lennoilla on tosi kätevä! Kaikki ihanat Elodie Detailsin matkarattaiden kuosit ja lisätietoja rattaista löydät Babyshopista.

matkarattaat babyshop

parhaat matkarattaat

Mitäs tykkäsitte söpöistä Elodie Detailsin matkarattaista?

Rattaat saatu Babyshopista.