MINIONS NAAMIAISASUT VAATEKAAPIN KÄTKÖISTÄ

MINIONS ASU

Me ollaan ihan justiin lähdössä naapuriin synttärinaamiaisiin, mutta sitä ennen tulin pikaisesti vilauttamaan meidän superhienoja asuja, hih!

Käytiin jokin aika sitten katselemassa lelukaupan naamiaisasuvalikoimaa, ja koska meillä(kin) Minionsit on nyt aikas hittijuttu, silmiini osui hauska Minions-asu, harmi vaan, että tuota asua oli vain tasan yhdessä koossa, vähän liian pienenä Veikolle, ja liian isona Viljamille. Toisaalta, se asu maksoi neljäkymmentä euroa, ja sisälsi ohuen polyesterhaalarin printatulla minionsasun kuvalla ja ohuesta muovista (sellaisesta halvasta naamarimuovista, tiedättekö?) tehdyt lasit.

Aika pienellä vaivalla me saatiin omista vaatekaapeista kasaan Minions-asut, jotka on A) sata kertaa hienommat, kuin ne valmiina myytävät, ja B) sata kertaa halvemmat.

Suurin osa näistä vaatteista löytyi meidän kaapeista valmiina, jopa mun farkkulappuhame, jonka ongin omasta kirppiskasastani (oon ahkera siirtämään vaatteita kirppiskasaan, mutta jatkokäsittelyssä maailman laiskin). Ainoastaan nuo lasit ja Viljamin pipon tilasin Ebaysta, ja ne maksoi postareineen yhteensä noin kympin verran. Veikolle haettiin lappufarkut H&M:stä ja ja Viljamille löysin vastaavat nettikirpparilta, ja kumpiakin housuja voi tietty käyttää muulloinkin. Askartelukaupasta vielä vähän piippurassia pipoon hiuskarvoiksi, ja bueno, aivan huikean hienot naamiaisasut olivat valmiit!

minions asu

 

minions naamiaisasu

Hauskaa vappua!