LEMPIMEKKO

papu popcorn

Arvatkaas mikä on ihan parasta just nyt? No tietty tuo ihana lähes kesäinen keli, kun saa ottaa mekot ja balleriinat käyttöön! Tilasin jokin aika sitten MiniQ:sta tuon ihanan Papun Popcorn mekon, ja se on kyllä eksynyt päälle aikas monta kertaa.

Rakastan tässä mekossa ihan kaikkea. Sen mallia, superhauskaa kuosia ja luomupuuvillan pehmeyttä. Ja iso plussa tietty myös suomalaiselle suunnittelulle, sekä ekologiselle ja eettiselle valmistukselle Euroopassa. Tämä on kesän 2016 virallinen lempimekko!

Vinkkinä muuten, että MiniQ:sta löytyy tästä mekosta vielä hyvin kokoja, ja muistakin Papun Popcorn vaatteista (leggareita, paitaa yms) näyttäisi löytyvän hyvin kokoja.

papu pop corn

papu popcorn

papu popcornMekko Papu // Leggarit Vila // Kengät Crocs*

Ps. Kurkkaa myös edellinen postaus, jossa kiva alekoodi (ja arvonta) Crocsille!

Mitäs tykkäätte Papun Popcorneista?

Kengät saatu Crocsilta