MEIDÄN PERHEEN KESÄKENKIÄ JA PARI HYVÄÄ ALEKOODIA

alekoodi crocs

Heippa ja ihanaa äitienpäivää! Me ollaan vietetty tänään ihan parasta äitienpäivää. Sain nukkua myöhään, valmiin aamiaisen, maailman sympaattisimman lahjan, mahan täydeltä herkkuja (niitä sokerittomia tietty) ja vielä aurinkoisen ja lämpöisen säänkin viettää aikaa ulkona näitten ihan parhaitten ja rakkaimpien tyyppien kanssa.

crocs alekoodi

crocs alekoodi

crocs alekoodi

Nyt tulin kuitenkin vinkkaamaan parista alekoodista. Kerroinkin jo aikaisemmin, että sain teille kivan alekoodin Crocsille, eli koodilla: KarkkiCrocs25 saa ihan koko Crocsin verkkokaupan valikoimasta -25% alennuksen, myös siis uutuuksista ja jo alennetuista tuotteistakin. Jos siis kesäkengät on vielä hankkimatta, niin kipin kapin Crocsille.

Meidän perheen jaloissa nähdään tänäkin kesänä Crocseja, ja näissä kuvissa lapsilla nuo hauskat Bumb it sandaalit, joiden malli on vähän erilainen, kuin perus Clogeissa, ja nämä pysyykin tosi tukevasti jaloissa. Ainakin tällä meidän touhukaksikolla on illalla kengät yleensä sen näköiset, että meillä on todellakin ulkoiltu, ja nämä on helppo illalla huuhtaista hanan alla puhtaiksi, ja ovat taas aamulla kuivat ja valmiina käyttöön.

Mulla on aivan ihanat kermanvalkoiset ruusukuvioiset Isabella Jolly Flatit ja nämä on varmasti yhdet kesän lempparit! Nämä on myös ihanan vilpoisat, kun ovat noin ”reikäiset” ja nämäkin on kiva huuhtaista illalla puhtaaksi. Nuo miehen kengät ovat Santa Cruz 2 Luxe Loaferit ja ne käy kyllä tosi kivasti myös siistimpään menoon, ja valkkaantuvat varmasti moniin kesän reissuihin mukaan, kun ovat Crocsille tuttuun tapaan kevyet ja mukavat jalassa.

crocs alekoodi

crocs alekoodi

Ja toisena alevinkkinä, että House of Brandonilla on nyt kaikki tuotteet -20% alennuksessa koodilla: SUM859

Kannattaa käydä kurkkaamassa kesän uutuudet, ja valikoimassahan on myös esim. Ray-Banin aurinkolasit, joissa tuo ale ihan mukavasti tuntuu.

crocs alekoodi

Onko teillä ollut kiva päivä?

Kengät saatu Crocsilta
Postauksessa mainoslinkkejä