JUOKSUVAATTEISSA (SIS. ALEKOODIN)

ellos juoksutrikoot

Arvaatte varmaan, miksi täällä on ollut pari päivää aika hiljaista? Joo, tuo aurinko! Eihän me olla maltettu olla sisällä oikeastaan ollenkaan, vaan ollaan melkein muutettu tuonne meidän takapihalle. Ollaan laiteltu pikkuhiljaa terassia kesäkuntoon, istutettu ekat siemenet kasvimaalle ja pari päivää sitten käytiin ostamassa pojille uusi trampoliini, joka on tietty ollut ihan hitti.

Nyt tulin kuitenkin vilauttamaan mun lenkkilookkia.
Alkuun tunnustus, oon ihan välineurheilja. Kun on nätit treenivaatteet, niin ihan oikeasti tekee mieli lähteä sinne lenkillekin paljon useammin. Sain Ellokselta testiin nämä kuvissa näkyvät vaatteet, ja nyt oon tietty jumittunut tähän uuteen settiin, hih.

ellos juoksupusero

ellos adidas juoksulenkkarit

Vaikka rakastankin värejä, ja varsinkin treenivaatteista saa niitä löytyä, valkkasin ihan tarkoituksella juoksukengiksi mustat Adidaksen juoksulenkkarit ja yläosaksi harmaan Puman juoksupuseron. Arvaattekos miksi? Koska oon ihan heikkona tuommoisiin hassuihin iloisenkirjaviin trikoisiin, hih! Nuo Björn Borgin juoksutrikoot on siis arvatenkin ihan lempparit, ja mun tekisi mieli pitää niitä muutenkin, kuin urheillessa. Yhtenä päivänä ihailin niitä jaloissani, ja kyselin mieheltä, että Eiks nää oo ihanat? Ja sain vastaukseksi, noooh.. en mää vaan pukisi. Mun mielestä nää kukalliset trikoot on kyllä ihan parhaat, justiin sopivan kirjavat ja hauskat.

ellos puma

Juoksupusero Puma // Juoksutrikoot Björn Borg // Juoksukengät Adidas

Tuolta puseron selkäpuolelta löytyy kätevä tasku kännykälle, mikä on mun mielestä tosi kivaa, sillä en osaisi kyllä yhtään lähteä lenkille ilman musaa. Täytyy kyllä keksiä joku muu systeemi sitten kännykälle, kun pitkähihainen alkaa olla liikaa.

Tämän uuden lenkki-innostuksen lisäksi oon muuten laittanut myös ruokavalion ihan uusiksi ja tiedättekös, en ole syönyt viiteen päivään suklaata! Siis viiteen päivään, ja oon edelleen hengissä. Oon tästäkin ihan innoissani, ja voisin vaikka ensi viikolla vähän kertoa tästä uudesta sokerittomasta elämästäni. Joo, luitte oikein, tämä sokerihiiri on todellakin muuttanut tapansa!

Ai niin, vinkkaanpa vielä, että Ellokselta saa nyt -40% alennusta tilauksen kalleimmasta tuotteesta! Alekoodi on 335456 ja koodi on voimassa 8.5.2016 asti. Tuo koodi ei tällä kertaa käy merkkituotteisiin, mutta treenivaatteista löytyy kyllä kivasti valikoimaa Elloksen omiltakin merkeiltä. Ja jos on vaikka kodinhankintoja mielessä, esim. mattoa, petivaatteita tms (koodi ei käy huonekaluihin), niin tuolla koodilla saa kyllä aika kivan alennuksen. Ellokselle pääset tästä.

ellos juoksupaita

ellos sport

Mitäs tykkäsitte tästä lenkkilookista?

Vaatteet saatu Ellokselta.
Postauksessa mainoslinkkejä.