HULMUAVIA LAHKEITA JA RAITAPAITOJA

perheblogi

Heippa! Me ajeltiin eilen ihanaan ja aurinkoiseen Naantaliin, ja vietettiin mukavan rentoa päivää vailla suurempia suunnitelmia. Suuret suunnitelmat aka Muumimaailma on tiedossa tälle päivälle, mutta yyh, nyt näyttää, että auringonpaisteen sijaan saadaankin vettä niskaan koko päivän. En kyllä ihan usko noihin säätiedotteisiin, vaan luottavaisin mielin odottelen, että keli muuttuu vielä kivaksi, hih. Palailen näihin Naantalikuulumisiin myöhemmin, mutta tälle päivälle ajattelin vilauttaa asukuvia muutaman päivän takaa.

Mun on tehnyt mieli sellaisia vajaamittaisia leveitä hulmuavia lahkeita, mitä tänä kesänä on paljon näkynyt, mutta oon miettinyt, että näyttäisikö sellaiset ihan hassulta mun päällä. Ellokselta kuitenkin löytyi niin kivannäköiset Espritin tummansiniset hulmuavalahkeiset housut, että pienellä varauksella päätin sellaiset tilata.

Jännityksellä avasin pakettia ja sovittelin housuja, ja vaikka nämä nyt arvatenkin mun jaloissa on enemmänkin nilkka-, kuin pohjemallia, niin tiedättekös, tykkään näistä ihan superpaljon! Ja voi vitsit miten ihanat tämmöiset kevyet viskoosihousut on kuumanakin päivänä.

Tilasin samalla Espritin tummansinisen teepaidan valkoisilla raidoilla, ja saman paidan vielä päinvastasilla väreilläkin. Mun mielestä tuommoinen tavallinen raitapaita on aika kiva näitten housujen kanssa, mutta näiden kanssa sopii kyllä aika monenlainenkin yläosa.

ellos esprit

ellos vaatteet

ellos naistenvaatteet

Jos tämmöiset raidat uppoaa, niin Espritiltä löytyy nyt kivalla alella 100% puuvillaista raitaneuletta!

Niin ja kantsii kyllä kurkata muutenkin tuonne Elloksen aleosastolle, missä aleprossat on parhaimmillaan jopa -70%, sillä nyt Ellokselta saa alehinnoista vielä -50% lisäalen koodilla: 335478  ja alekoodi käy myös alennettuihin merkkituotteisiin! Koodi on voimassa 29.6 asti.

ellos blogi

Aurinkoista uutta viikkoa!

Vaatteet saatu ja postauksessa mainoslinkkejä