EDULLINEN JA IHANA JULISTEVINKKI

edullinen juliste

Jos suloiset ja hauskat julisteet superedulliseen hintaan kuulostaa hyvälle, niin kurkkaapa vinkki tästä postauksesta!

lastenhuoneen juliste

juliste lastenhuoneeseen

Tuutilullasta löytyy kivaa puista Poster Lightboxia, johon voi vaihdella erilaisia hauskoja julisteita. Noita julisteita myydään kahdeksan kappaleen pakkauksissa, muutamalla eurolla, ja valikoimasta löytyy niin lastenhuoneeseen, kuin vaikkapa keittiöönkin sopivia julisteita. Nuo julisteet ovat ohutta läpikuultavaa paperia, koska ovat tosiaan tarkoitettu lightboxiin, jolloin valo kuultaa kauniisti printin läpi.

Testasin, että miltä tuommoinen läpikuultava juliste näyttäisi valkoista taustaa vasten, ja näistä sai ihan tosi kivat taulut tällä tavoin!
Laitoin nyt näitä julisteita Ikeasta ostettuihin kehyksiin ja tuonne julisteen taakse valkoisen paperin, mutta näitähän voi valkoista seinää vasten laittaa ihan vaikka hauskoilla teipeilläkin suoraan seinään kiinni.

Näitä tosiaan löytyy muutamaakin erilaista pakkausta, jotka kaikki löydät täältä, ja laitoin tuohon postauksen loppuun vielä kuvat parista eri setistä.

lastenhuone blogi

lastenhuoneen juliste

lastenhuoneen julisteet

julisteet

Nämä julisteet löytyy Tuutilullasta  vähän hassusti valaisimet -kategoriasta, koska kuuluvat oikeasti niihin Poster Lightboxeihin. Kannattaa kyllä kurkata myös julisteet -osastolle, sillä sieltä löytyy suloisia isoja 50 x 70cm postereita, sekä hauskoja kannattimia niihin.

Tykkäättekö te piristää sisustusta printeillä?