-50% LISÄALE JO ALENNETTUIHIN LASTENVAATTEISIIN!

Kävin äsken tekemässä muutaman superhyvän alelöydön, ja ajattelin vinkkailla tästä teillekin!

Koodilla: 345705 saa tämän viikon ajan Elloksen alennetuista lastenvaatteista vielä lisäksi -50% alennuksen! Eli nuo tuotteissa näkyvät alehinnat puolittuu kassalla, kun käyttää tuota alekoodia.

Keräilin omia suosikkejani, ja olisin tehnyt niistä kollaasin, mutta en saanut nyt kollaasiohjelmaa toimimaan, höh. Niinpä vinkkailen tästä nyt vaan näin, ja käykäähän itse kurkkaamassa mitä tuolta lasten aleosastolta löytyy. Ale koskee siis alennettuja lastenvaatteita, myös merkkituotteita.

Omaan tilaukseeni klikkasin mm. paljon hehkutetut I Dig Denimin farkut, joita meillä ei olekaan ennen ollut, mutta kun normaalisti 70 euroa maksavat farkut sai nyt reilulla parillakympillä, en voinut olla niitä tilaamatta. Tilasin myös Reimalta isommalle pojalle sadetakin reilulla kymmenellä eurolla ja samaan hintaan myös joitan Lego Wearin paitoja päiväkotiin sitten syksymmällä pidettäväksi. Pienemmälle löytyi Ticketin kurakintaat muutamalla eurolla, ja samoin muutamalla eurolla löytyi Elloksen omasta valikoimasta huppari.
Näyttökuva 2016-07-14 kello 11.39.08

Elloksen alennetut lastenvaatteet löydät täältä, ja -50% lisäalen saat koodilla: 345705.
Kannattaa huomioida, että tuo alekoodi ei heti näy ostoskorissa, vaan tulee näkyviin, kun ostoskorista siirtyy kassalle.

Ps. tuota alla näkyvää hauskaa Lego Wearin Ninjago teeppariakin löytyy vielä monessa koossa, ja tuolle normaalisti 30 euroa maksavalle paidalle jää nyt vain n. 10 euroa hintaa!

lego ninjago paita

Postauksessa mainoslinkkejä