MAKKARIN MUUTOSMIETTEITÄ

lastenhuone

Meillä otettiin muutama päivä sitten pinnasängystä laita pois, ja samalla vähän vaihdoin taas huoneen järjestystä. Oikeastaan isoveljen sänky vaan käännettiin ikkunaseinältä toiselle seinälle ja kirjahylly sitten tuohon ikkunan eteen.

Mutta… Nyt tekisi mieli taas tehdä vähän isompaa muutosta tuonne huoneeseen! Veikon jatkettavan sängyn saisi varmaan pian vetää jo isommaksi, mutta aloinkin miettimään kokonaan uuden sängyn hankintaa. Ikean Kura-sänky on hauska käännettävä sänky, jonka saa siis myös yläsängyksi, ja vähän suunniteltiin jos ostettaisiin sellainen ja vähän tuunattaisiin sitä meille sopivammaksi. Tummoiseen tuunausprojektiin käy kyllä hyvin käytettykin sänky, ja aika hyvin noita näytti esim. Torissakin olevan. Sinne sängyn alle saisi vaikka poikittain laitettu alle sitten Viljamin sängyn ja huoneeseen tulisi vähän lisää tilaa lattialle. Tuo lasten makuuhuone on meidän kodin pienin huone, eikä sinne nyt kahden sängyn lisäksi mahdu paljon muuta, ettei huoneesta tule liian täyteen ahdetun näköinen.

Tuolla huoneessa on nyt kahdella seinällä tuota pilvitapettia ja kaksi seinää on valkoisia. Vaikka tuo tapetti ei enää ihan mun lemppari olekaan, niin menettelee kyllä vielä, mutta haluaisin silti jättää sitä nyt vaan tuohon ikkunaseinään, ja sen toisen seinän haluaisin maalata. Onneksi mies, joka näitä mun ideoita joutuu toteuttamaan, ei tyrmännyt ajatusta, hih!

lastenhuone

lastenhuone

Meillä on taaperolla ollut iltaisin tapana kiskoa aluslakana ja sen alla oleva petari pois, ja tuo on kyllä vähän harmittanut, kun ei siinä patjan päällä ole sitten mitään pestävää suojaa. Mutta vähän aikaa sitten keksin sovittaa juniorikoon pussilakanaa pinnasängyn patjan päälle, ja tuo pussilakana toimiikin tosi hyvin lakanana näin, eikä lastakaan enää kiinnosta lakanan repiminen, kun ei sitä enää olekaan niin helppo siitä saada irti, hih!

Vinkkinä vaan muillekin, jos jollain toisellakin on ongelmana lakanoiden pysyminen sängyssä.

lastenhuone

Kivaa perjantaita!