MINI RODINI SOVITUSKUVIA

mini rodini miniq

Iiiiks tätä loppukesää, ja näitä droppeja! Keskiviikon Gugguu ei aiheuttanut hysteriaa, mutta torstaina istuin valmiudessa koneen ääressä ja odotin, että Mini Rodin eka droppi julkaistaan. Vaikka sneak peek kuvissa oli vilahdellut paljon kivoja juttuja, ja tämä mallisto näytti tosi kivalle, oli ostoslistalla vain yksi must have juttu. Vaaleansininen pupu cardigan Viljamille. Meidän taaperon vaatekaappi nimittäin ihan oikeasti kaipasi tuommoista collegetakkia viileneviin päiviin, ja huputon vaate on myöhemmin syksyllä ja talvellakin kätevä pitää ulkotakin alla.

Niinpä tein täsmäiskun MiniQ:hun heti yhdeltätoista ja klikkasin pupu cardiganin ostoskoriin, ja sitten… Lähdin katselemaan mitä muuta kivaa mallistossa nyt sitten tuli, jos vaikka Veikollekin löytyisi jotain kivaa. Ja arvatkaapas, kun menin ostoskoriin takaisin, olikin tuo must have ostos myytykin jo loppuun! Sniif! (Ja niin oli muuten myyty koko Suomesta, kun myöhemmin epätoivoisena sitä googlailin)

Paniikkiostoksena klikkasin sen ostoskoriin sitten isommassa koossa Veikolle, ja voi vitsit, onhan tuo nyt aivan ihana isommallakin pojalla!

mini rodini miniq

mini rodini sovituskuvia

miniq

Siis i-h-a-n-a, vai mitä? Lapsi itse oli myös innoissaan uudesta vaatteestaan, joten nappiostos senkin puolesta. Veikolla (pikaisella kotimittauksella n. 110cm) on tällä hetkellä mini rodinin vaatteista käytössä koko 104/110cm, mutta koko alkaa olla aika nafti. Viime keväänä ostin kyllä jo seuraavaakin kokoa 116/122cm, ja teepaidat onkin ollut ihan sopivia, mutta colleget jäi vielä kaappiin odottamaan lapsen kasvua. Tämän cardiganin otin nyt tuossa isommassa koossa, koska pienempi olisi varmasti ollut jo pieni, ja tämähän onkin oikein hyvän kokoinen heti otettavaksi käyttöön!

Nuo tuplakoot vähän harmittaa silloin, kun lapsi on justiin siinä kokojen välissä, mutta toisaalta tämän hintaisille vaatteille on ihan kiva, että käyttöikääkin tulee vaattelle sitten pitkään. Veikolla esim. oli 104/110cm koko käytössä varmaan kaksi vuotta, ja nyt tämä 116/122cm menee varmasti ainakin yhtä pitkään!

Nuo pupu cardiganit näytti olevan jo kokonaan loppu, mutta saman kuosin collegepaitaa löytyisi vielä joitain kokoja vaaleansinisenä ja tummansinisenä!

mini rodini

Viljamille tilasin sitten toista suosikkiani, tuota hauskaa toteemia. Pitkähihaisia trikoopaitoja meillä käytetään syksyllä ja talvella eniten, joten sellaiselle on aina käyttöä. En nyt yhtään osaa sanoa, minkä pituinen lapsi on nyt, mutta tällä hetkellä 1v 10kk ikäinen lapsi on siirtymässä kokoon 92cm. Joistan merkeistä tuo koko on ollut jo kesälläkin käytössä, mutta pääasiassa meillä on esim. rodineista ollut 80/86cm. Nuo hiirileggarit esim. on tuota 80/86cm kokoa, ja tuo koko alkaa olla sen verran sopiva, että uudet vaatteet otin seuraavassa 92/98cm koossa. Onhan tuo paita vielä vähän reilu, mutta ihan hyvin jo pidettävissä, ja meneepä sitten tosiaan pitkään.

mini rodini sovituskuva

miniq

mini rodini sovituskuvia

mini rodini

Cardiganharmitusta paikkaamaan tilasin vielä toteemicollegen, niin tätä voi nyt pitää sitten viileämpinä päivinä, kun ei vielä kuitenkaan takille ole tarvetta. Tää on kyllä oikeastaan aika hauska, ja vaikka ensin vähän mietin tuota beigeä väriä, niin tämä oli livenä tosi kiva, ja menee kyllä kivasti monenväristen alaosien kanssa.

MiniQ:ssa näytti muuten olevan vielä kivasti vanhan malliston Mini Rodinia jäljellä -40% alessa! Nuo hiiret oli yksi mun kevään lemppareista, ja tilasinkin vähän aikaa sitten Veikolla tuolta alesta pitkähihaisen hiiripaidan syksyä ja talvea varten.

mini rodini

mini rodini sovituskuvia

mini rodini blogi

Mitkäs teidän lempparit oli tästä dropista?

Vaatteista saatu alennusta näkyvyyttä vastaan.