SYKSYN UUTUUKSIA, JA LOPPUALEN LISÄALEKOODI!

selected femme neuletakki

Vaikka vähän haikealtakin tuntuu, että kesä on jo näin loppusuoralla, niin en silti voi olla innostumatta ihanista syysuutuuksista, joita on alkanut aikamoisella rytinällä saapua kauppoihin. Oon ihan heikkona muhkeisiin ja lämpöisiin neuletakkeihin, joita voi loppukesästä käyttää mekon päällä lämmikkeenä ja myöhemmin syksyllä vaikka farkkujen kanssa takkina.

Mulla on ennestäänkin ollut Selected Femmeltä ihana neuletakki, joka on ollut ihan lemppari, ja niinpä olinkin innoissani kun bongasin House of Brandonin syysuutuuksista vähän vastaavan! Näissä on muuten aivan ihanat materiaalit, ja mohairia ja villaa sisällään pitävä neuletakki on tämmöiselle vilukissalle ihan oikeasti lämmin, eikä vain lämpöisen näköinen.

selected femme neuletakki

selected femme house of brandonTilasin joskus aikaisemmin House of Brandonilta Veikolle syksyä odottamaan tuommoisen Makian pipon, ja se on näyttänyt niin kivalle, että tilasin nyt itselleni samanlaisen, hih!

Nämä onkin ollut välillä loppu, mutta nyt näitä klassikkopipoja saa House of Brandonilta taas monessa värissä! Pipo muuten löytyy miestenosastolta, ja tämä yksi koko sopii kyllä monen kokoiseen päähän. Sopii nimittäin tosi hyvin aikuisille (no tietty, ku on tarkoitettukin), mutta meidän pian viisivuotiaalle on myös tosi hyvä tämä koko, ja sovittelin myös pian kaksi vuotta täyttävälle ja ihan kivasti sopi myös niin pienellekin! Mun mielestä nää onkin aika hauskan näköisiä lapsilla myös.

makia pipo

makia house of brandon

Uutuuksien lisäksi kannattaa kurkata aleosastolle, sillä nyt noista alehinnoista saa -30% lisäalen koodilla: SLS30

Osasta vaatteista on hajakokoja jäljellä, mutta aika kivoja löytöjä voi vielä tehdä! Esim. viime kevään takkeja löytyy mukavilla alehinnoilla, ja nämähän käy nyt syksyyn taas hyvin. Ihan huikeitakin alelöytöjä voi tehdä, esim. Espritin ihanat culottehousut löytyy alle viidellä eurolla, ja normaalihinta näissä on ollut 59,95! Niin ja tuosta alle viiden euron hinnasta saa vielä -30% lisäalen tuolla koodilla, joten housuille jää hintaa vaan kolme ja puoli euroa!

Mutta käykäähän kurkkaamassa itse tuonne alepuolelle ja tuo koodi on voimassa 14.8 asti.

Yksi mun kesän pidetyimmistä paidoista on tuo Espritin perhoshihainen paita, ja näitäkin löytyy vielä XS ja S koossa -50% alella, ja siihen sitten päälle saa vielä lisäalen! Mulla tuo paita on XS, mutta on mielestäni reilua mitoitusta ja vastaa melkein kokoa suurempaa, vinkkinä siis jos mietitte noita kokoasioita.

house of brandon

Mukavaa sunnuntaita!

Sisältää mainoslinkkejä.
House of Brandonin vaatteet saatu.