PIKAPYRÄHDYS LINTSILLE JA ALEKOODIMUISTUTUS!

linnanmäki

Otettiin eilen pieni lämmittelykierros huvitteluihin, kun käväistiin pyörähtämässä Linnanmäellä. En ole muuten ennen selvinnyt näin pienin menoin huvipuistosta, sillä rahaa meillä kului pysäköinnin lisäksi vain alle neljä euroa! Linnanmäellä on kymmenen ilmaista laitetta lapsille, mikä on kyllä tosi paljon, eikä mekään ehditty käydä, kuin muutamassa. Parin tunnin huvittelujen jälkeen ostettiin ennen lähtöä Veikon toiveesta vielä lakut, ja se olikin ainut ostos puistossa. Tosin lapsella on melkoinen ostoslista mietittynä Legolandin kauppoihin, joten ihan hyvä näin, haha.

linnanmäki

linnanmäki

lintsi

Muistuttelen vielä House of Brandonin alekoodista, jolla saa -30% lisäalen jo alennetuista tuotteista! Koodi on siis: SLS30 ja se on voimassa tämän viikon ajan.

House of Brandonilta löytyy tosi hyvä valikoima kotimaista Makiaa, esim. tuo miehen päällä näkyvä Makian collegepaita* löytyy Makian uutuuksista, ja näitä klassikkopipoja tietty myös. Merkkiä löytyy aika kivasti myös alepuolelta, ja alehintoihin saa vielä tuon lisäalen koodia käyttämällä!

Naisten puolelta kantsii kurkata aleosastolta ainakin takit ja urheiluvaatteet, ja muitakin kivoja löytöjä voi sieltä vielä tehdä. Kurkkaa koko valikoima tästä.

house of brandon

house of brandon

house of brandon

hob

house of brandon

house of brandonhouse of brandon

Nyt me istutaankin jo koneessa matkalla kohti Tanskaa, nähdään myöhemmin tänään vielä Instagramin puolella! Heippa taas!

*Saatu House of Brandonilta
Postauksessa mainoslinkkejä