TÄÄLTÄ TULLAAN LEGOLAND!

legoland

Kun sain keväällä kutsun lähteä Tanskan Legolandiin vierailulle, ei vastausta tarvinnut kauaa miettiä. No tietenkin lähden! Varsinkin, kun saisin ottaa mukaani yhden seuralaisen, ja meillä asustaa eräs neljävuotias superlegofani.

Me tehtiin viime vuoden keväänä pieni roadtrip Ruotsin halki Tanskaan ja Legolandiin. Tuolloin me vuokrattiin Airbnb:n kautta suloinen pieni tanskalaiskoti Vejlestä, puolen tunnin ajomatkan päästä Legolandista.

Nyt onkin hauska lähteä ihan erilaiselle reissulle! Matka taittuu tällä kertaa yhdentoista tunnin ajomatkan sijaan alle kahdessa tunnissa lentäen, ja majapaikkana meillä on jokaisen legofanin unelma, Hotel Legoland, josta on oma sisäänkäynti Legolandiin.
Olenkin vähän kurkkinut jo etukäteen, että miltä tuolla hotellissa näyttää, ja taidan odottaa meidän ihanan teemahuoneen näkemistä vähintään yhtä paljon, kuin neljävuotias legofani, hih!

Koska tuonne hotellihuoneeseen mahtuu neljä henkilöä, päätettiin me pienen pähkäilyn jälkeen ostaa lentoliput myös miehelle ja Viljamille, joten tästä tuli samalla mukava loppukesän miniloma koko perheelle.

legoland

legoland

legoland

Matkaan on lähdössä meidän lisäksi muutama muukin bloggaaja seuralaisineen, ja perillä meitä odottaakin pientä ohjelmaa Legolandin puolesta. Pääasiassa saadaan kuitenkin tutustua puistoon omaan tahtiimme, mikä onkin kiva, sillä varsinkin Veikolla on jo tarkat mietteet tulevien päivien varalle.

Legolandiin on avattu tänä vuonna upouusi Ninjago World, ja tuota Veikko jo kovasti odottaa. Viljamia kiinnostaa varmasti Duplo Landin mukavat leikkipaikat ja kivan rauhalliset laitteet, mutta ihan varmasti me kolutaan Legolandin joka kolkka läpi, sillä hauskoja ja jännittäviä juttuja löytyy ihan jokaisesta puiston osasta.

legoland

Meillä lähtee lento huomenna aikaisin aamulla, joten ajellaan tässä parhaillaan kohti Helsinkiä, että saadaan aamulla nukkua pikkuisen pidempään. Saatan kirjoitella pikakuulumisia blogiin reissun päältä, mutta varmimmin meidän matkassa pysyy näinä päivinä seuraamalla meitä Instagramissa ja palaan tarkemmin Legolandkuulumisiin sitten ensi viikolla!

legoland

Mukavaa viikkoa!