BACK TO SCHOOL, -25% ALE LASTENVAATEUUTUUKSISTA

Meillä on isommalla pojalla jo muutama viikko päiväkotiarkea takana, ja vaikka varusteet onkin aika hyvin kasassa, niin jotain meiltä vielä puuttuu. Nimikointitarratkin muistin tilata vasta tällä viikolla, hups!

Elloksella on vielä hetken voimassa kiva kampanja, sillä koodilla: 345409 saa lastenvaatteista -25% alennuksen! Tuo alekoodi käy myös merkkituotteisiin, paitsi ei merkkikenkiin. Kannattaa hyödyntää koodia, jos vielä syksyyn ja talveen on vaatteita hankkimatta.

Kylmemmille ilmoille me tarvitaan vielä välikerroksia, mutta jäin vielä miettimään, että kumpikohan nyt olisi käytännöllisempi, tuommoinen fleece-kerrasto, vai sittenkin tuo fleece-takki ja -housut, jotka voi pukea välikerrokseksi. Kerrasto varmaan on ohuempi, eikä vie niin paljoa tilaa vaatteiden alla, mutta toisaalta taas tuommoinen väliasu on ehkä helpompi pukea lapsen itse päiväkodissa, kun sen voi pukea sisävaatteiden päälle. Varmaankin siis isommalle tuo väliasu ja taaperolle kerrasto. Joo.

Ostin jo kesän alemyynneistä pojille uudet Reiman sadeasut, mutta voi vitsi miten söpö on tuo Reiman Kupla-sadeasun takin karhukuosi! Tuossa sinisessä karhutakissa on pieniä keltaisia yksityiskohtia, ja tuo asu olisi varmasti tosi ihana pirteän keltaisten kumisaappaiden kanssa.

Ai niin, Name it:n softshelliä on myös tullut Ellokselle, ja noista supersuosituista softshell-housuista olikin jo osa koosta loppu, joten kannattaa niiden kanssa kiiruhtaa, jos ovat teidänkin lempparit!

ellos alekoodiKaikki kollaasin tuotteet Elloksen lastenosastolta.

Kasasin tuota kollaasia samalla, kun katselin meidän pojille syys- ja talvijuttuja, joten aika poikamainen tuli kollaasistakin. Mutta käykäähän itse kurkkaamassa koko valikoima, ja muistakaa käyttää tuota alekoodia! Koodi on voimassa 14.9.2016 asti.

ellos lastenvaatteet

Löytyikös kollaasista lemppareita?

Postauksessa mainoslinkkejä