PAPU & MINI RODINI = SYKSYN LEMPPARIASU

papu

Tänään esittelyssä taas yksi syksyn lempiasuista! Papun viime viikolla julkaistuista uutuuksista tilasin nuo siniset polvipaikkaleggarit, ja ne käy kyllä tosi ihanasti tuon Mini Rodinin toteemipaidan kanssa. Tuon paidan kaveriksi nämä housut ihan tilasinkin, mutta käyhän ne toki monen muunkin yläosan kanssa.

Nuo polvipaikkaleggarit tuntuu olevan aika haluttua tavaraa, ja oonkin tosi iloinen, että ehdin nappaamaan MiniQ:sta nämä housut 86/92 koossa, sillä tuntuu, että varsinkin tuo koko myydään ekana loppuun!

Niin söpö asu, vai mitä?

papu mini rodini

Tilasin samalla Viljamille tuon ruskean Pico-takin pieneksi jääneen haalarin tilalle. Ruskea on värinä kyllä mukavan monikäyttöinen, sopii monenlaisten vaatteiden kanssa, ja takkiin käy vaikka minkälaiset asusteet.

Nyt vaan pitäisi vielä osata päättää, että minkä pipon tämän kaveriksi hommaisi.
Pipohomman kanssa ei nimittäin voi hätiköidä, vaan päätös täytyy tehdä harkiten, sillä joku kumma on ollut vähän höveli noiden pipohankintojen kanssa, ja meidän eteisen lipastot pursuilevat erilaisista hatuista, hih.
Oonkin vähän aloitellut kirppisurakkaa ja kerännyt ison pipon pinoja myyntiin, mutta vielä pitäisi käydä loputkin kaapit läpi ja kuvailla vaatteet myyntiin, huh.

mini rodini pico

pico takki

mini rodini pico

Ihan muutama minuutti sitten on julkaistu Mini Rodinin toinen droppi, joten kannattaa kiiruhtaa, jos jotain tiettyä on mielessä! MiniQ:ssa ainakin oli toppaa vielä hyvin jäljellä ja niitä ihania mäyriäkin näyttää löytyvän!

Mukavaa torstaita!