NINJAGO SYNTTÄRIT – KORISTEET JA HERKUT

ninjago synttärit

Meillä juhlittiin viime viikonloppuna viisivuotissynttäreitä Ninjago-teemalla, ja aikaisemmassa postauksessa kerroinkin hauskasta aarteen etsintä -tyyppisestä leikistä, joka toteutettiin Ninjago-tyyliin, tietenkin.

Lupasin kertoa vielä vähän lisää näistä kemuista, joten kurkataanpa vielä juhlien koristeluihin ja herkkuihin.

ninjago juhlat

lego juhlat

Koristeet

Ostin Legolandin Ninjago-kaupasta pari Party Set -pakkausta, joissa tuli mukana Ninjago-silmänaamiot, heittotähden muotoiset kutsukortit ja legopalikoita pieniin härveleihin, jotka olivat aarteen etsinnässä palkintoina. Nuo pakkauksessa tulleet silmänaamiot oli oikeastaan ainoat valmiit Ninjago-rekvisiitat, muuten ei mitään Ninjago-aiheista löytynyt.

Onneksi legotunnelmaa saa hyvin aikaan ihan vaan valitsemalla lautaset, servetit ja muut hommelit legon värisissä perusväreissä, ja Ebaysta löysin hauskoja Ninjago-silmätarroja, joten näillä saatiinkin ihan riittävästi teemaa tuotua esiin.

Veikko innostui askartelemaan viirinauhaa Tigerista ostetuilla valmiilla kolmionmuotoisilla pahveilla ja noilla Ebaysta tilatuilla silmätarroilla, ja viirinauhaa meillä olikin p-a-l-j-o-n, hih. Ja on muuten edelleen vielä vähäsen, ihan ei olla maltettu kaikkia koristeita ottaa pois.

Myös ilmapallot tuunattiin Ninjago-tarroilla, ja niitäkin meillä oli paljon, osa roikkumassa eteisen katosta siiman varassa, ja osa Prismasta löytyneissä ilmapallotikuissa. Jokainen vieras saikin lähtiessään ottaa tikkupallon mukaansa.

Näiden lisäksi oli joitain pieniä yksityiskohtia, kuten Ninjago-käsisaippua vessassa (näkyy tässä instakuvassa), ja eteisessä textboard, jossa luki ”Tervetuloa Ninjat”. Veikkoa tuo teksti nauratti kovasti, ja edelleen tuo sama toivotus ottaa meillä vieraat eteisessä vastaan, hah.

Kattauksessa oli keltainen kertakäyttöpöytäliina, vihreät kertakäyttölautaset, Ninjago-pillimehupullot (eli lasipullot tuunattuna värikkäällä pahvilla ja Ninjago-tarroilla), ja punaiset Ninjago-ämpärit (tätä varten ostettuja hiekkasankoja tarroilla tuunattuna), joista tarjoiltiin popparit ja sipsit. Ja lisäksi sitten ihan tavallisia astioita, joissa muut herkut olivat tarjolla.

Aika yksinkertaisilla ja helposti askarreltavilla jutuilla saatiin mukavat ja näyttävät Ninjago-koristeet aikaan!

lego synttärit

ninjago teemajuhlat

ninjago synttärit

Herkut

Tarjoiluista ehdin napata kuvat vain kakusta ja karkeista, mutta aika tavallisia juttuja meillä herkkupöydästä löytyi, ja pöydän tähtenä sai loistaa superhieno Ninjago-kakku.

Suolaisena pöydässä oli pikkupizzoja, pieniä kolmioleipiä, muovisiin pieniin City Marketista löytyneisiin miekkoihin tehtyjä coctailtikkuja juustosta, nakeista ja viinirypäleistä, sekä poppareita ja sipsejä. Parhaiten näistä maistui lapsille coctailtikut ja kolmioleivät.

Etukäteen vähän mietin, että korvattaisiinko täytekakku ehkä paremmin kauppaansa tekevällä jäätelöbuffetilla, mutta Veikko halusi, että juhlissa on kakku, joten tilasin Pala Kakkua:sta teemaan sopivan Ninjago-kakun. Veikko toivoi suklaista kakkua, ja aivan ihana kakku me saatiinkin. Vielä jälkikäteen kuulin, kuinka pieni vieras oli kertonut kotona, että kakku oli parasta ikinä! Aikamoista.
Kakun lisäksi makeana oli keksejä, pieniä donitseja ja sivupöydältä löytyi pikkuinen Tigerista löytynyt karkkibuffet, josta sai käydä kasaamassa pikkuiseen kippoon oman herkkusekoituksen. Ehkä arvaattekin, että tuo karkkibuffet oli aikas hitti, hih!

lego juhlat

ninjago koristeet

ninjago koristeet

Leikit

Ihan juhlien aluksi me testailtiin vähän lasten ninjataitoja, ja lapset koittivat jokainen vuorollaan osua heittotähdellä eteisen katosta roikkuviin ilmapalloihin.

Sen jälkeen oli vuorossa lahjojen avaaminen, herkuttelua, tästä postauksesta löytyvä Ninjago -aarteen etsintä ja vielä ennen kotiinlähtöä jokainen sai käydä onkimassa pikkuiset namipussit.

Tässä oli ohjelmaa justiin sopivasti parille tunnille, lapset ehtivät leikkiä omia leikkejäänkin ihan vapaasti, mutta homma ei mennyt ihan riehumiseksi, kun tätä järjestettyä ohjelmaakin oli tiedossa. Ja kuten aikaisemmassa postauksessa kerroinkin, tuota aarteen etsintää kovasti odotettiinkin!

ninjago juhlat

ninjago

Löytyykös teiltä pikkuisia Ninjago-faneja?