KURKISTUS TALVITAMINEISIIN

molo seal

Lupasin vielä kuvia näistä Molon haalareista, kunhan niihin tilaamani pipot saapuvat, joten tässäpä vielä muutama kuva.

Näihin haalareihin olisi kyllä löytynyt montakin ihanaa pipoa, mutta tänäkin vuonna tilasin pojille Gugguun merinovillaiset tupsupipot. Viime vuonna molemmilla oli mustat nauhalliset kaksitupsuiset pipot, jotka sopivat edelleen, joten niitäkin varmasti käytetään näiden haalarien kanssa, samoin viime talven burgundy sopii kivasti tuon Seal kuosin kanssa, joten pienemmälle pojalle onkin monta kivaa pipoa tämän haalarin kanssa.

Tuohon True Red haalariin valkkasin Blueberryn, joka on mun mielestä oikeastaan mustaa kivempi tuon ihanan punaisen kanssa ja Seal kuosiin taas vaaleansinisen. Aika söppänäthän nämä on, vai mitä?

Babyshopissa saa muuten nyt yli 150 euron ostoksesta 35 euroa alennusta koodilla: 35off
Tuosta koodista oli joitain merkkejä rajattu pois, mutta Moloon se käy, joten näistä haalareista saakin nyt kivan alen tuota koodia käyttämällä! Koodi on voimassa 28.9 asti.

molo seal

molo true red

gugguu blueberry

Meillä oli kyllä superkiva viikonloppu, ja ehdittiin tehdä niin monia juttuja, että tuntuu melkein, kuin oltaisiin oltu pienellä lomalla!

Eilen vielä viikonlopun päätteeksi pakattiin reppuun makkarat ja muut retkitarvikkeet ja reippailtiin pitkästä aikaa meidän vakkariretkipaikalle. Sinne siis mennään ensin autolla, ja sen jälkeen kävellään justiin parivuotiaallekin sopiva pikkuinen matka. Vähän kyllä innostuttiin, että voitaisiin joku päivä tehdä vähän pitempikin retki, että saa vinkkailla kivoista retkipaikoista täällä Pirkanmaalla!

Nyt kuitenkin aloitellaan pirteinä (krooh pyyh…) uutta viiikkoa ja lisää muuten lastenvaatejuttujakin tulossa tässä ihan piakkoin!

molo babyshop

Mukavaa uutta viikkoa!

Haalarit saatu Babyshopista