KAKSIVUOTISPÄIVÄN TOUHUT

perheblogi

Muistatte varmaan, että meillä on juhlittu poikien syntymäpäiviä moneenkin otteeseen tuossa elo-syyskuun aikana. On ollut kaverikekkereitä viisivuotiaalle, leivottu Late Lammas -kakkua synttärikahvittelijoille ja vietetty sukulaisten kanssa tuplajuhlia, joissa puhallettiin toisesta kakusta kaksi, toisesta viisi kynttilää. Tuntuu, että noista juhlista on jo tosi pitkä aika, ja siksi tuntuu myös, että tämä pienempi napero olisi ollut kaksi vuotta jo viikkojen ajan.

Oikea syntymäpäivä on kuitenkin tänään! En kestä, miten aika menee niin nopskaa. En oikeastaan haikaile aikaisempaan, vaan justiin nyt on tosi hyvä näin, mutta silti, voisiko tämä aika mennä edes vähän hitaammin, ja lapset pysyä vielä hetken pieninä?

Pikkuisen me juhlittiin tänäänkin, oikeana syntymäpäivänä ja käytiin päivällä synttärilounaalla ja sen jälkeen lelukaupassa vähän ostoksilla. Muuten meillä on tämäkin päivävä ollut aikamoista hulabaloota. Nyt pojat istuu olkkarin lattialla viltin päällä katsomassa Netflixistä lastenohjelmia, kun olohuoneen sohva kannettiin jo eteiseen odottamaan ostajaa, jonka pitäisi saapua ihan näillä hetkillä!

Ja että me saataisiin tämänkin vuorokauden tunnit riittämään suurin piirtein niihin juttuihin, mihin pitää, niin me hajaannutaan ihan kohta kahteen porukkaan, sohvan ostajiin ja ruokakaupassa ja postissa kävijöihin, hih. Me käytiin jo aikaisemmin viikolla poikien kanssa katselemassa uusia sohvia, joten Veikko saa nyt iskän kanssa kävellä suoraan Ikean varastoon hyllypaikkatietojen kanssa, aika tehokasta ajankäyttöä.

Meillä on tosi touhukas ja kiva viikonloppu edessä, paljon olisi tänne blogiinkin asiaa, mutta katsotaan miten ehdin viikonlopun aikana koneelle. Palataan viimeistään ensi viikolla, jolloin luvassa ainakin kiva arvonta ja ehkä saadaan uudesta sohvastakin jo kuvia!

perheblogi

perheblogi

perheblogi

Mukavaa viikonloppua!

Psst! Muistakaahan sunnuntaina Mansen blogikirppis! 200 ekaa saa goodie-ämpärin, jossa yhteistyökumppaneiden tuotteita ja tarjouksia. Tapahtumassa on parikymmentä bloggaajaa kirppistavaroiden kanssa, sekä muutamia yrityksiä tuotteineen. Mä hääräilen Tuutilullan pöydän takana, joten supersöpöä ostettavaa on luvassa, ja kivoja tarjouksiakin löytyy meidän pöydästä! Nähdään!