VINKKI IHANAAN PITKÄÄN HUPPARIIN!

blaa

Tiedättekö, olen kaksi vuotta etsinyt täydellistä pitkää ja rentoa hupparia. Sellaista, jota voisi pitää leggareitten kanssa, joka olisi tarpeeksi rento ja mukava kotivaatteeksi, mutta kuitenkin sopivasti siisti muuhunkin käyttöön. Sellainen mulla oli äitiysvaatemerkiltä raskausaikana, ja se huppari oli ihan mun lempivaate silloin. Ainut raskausvaate, josta en olisi raskinut luopua, hih!

Pääsin viime viikolla tutustumaan kotimaisen lastenvaatemerkin Blaan uuteen mallistoon, josta löytyy myös ihania juttuja naisille, ja katsokaas mitä löysin. No sen täydellisen pitkän ja rennon hupparin! Palaan noihin Blaan uutuuksiin myöhemmin toisessa postauksessa, mutta innoissani halusin tulla esittelemään tämän hupparin heti, haha!

Koska tuo sininen huppari on ihan perfect match Papun popparileggareitten kanssa, puin sen nyt ekan kerran niiden kanssa, enkä ehkä kestä miten ihana (ja niin ihanan rento) asu tämä on.

blaa

Blaa huppari

Blaa

Koska tuo huppari on aika perfect match myös Gugguun Blueberryn kanssa, niin nappasin lapselta kuvauslainaan tuon tupsupipon. Arvatkaas tekeekö mun nyt mieli lapsille Papun poppareita ja Gugguun Blueberryä, että voitaisiin sitten samistella, hih!

Blaan tuotteet löydät täältä.
Ai niin, kokoasioista monesti kysellään, niin olen XS-S kokoa ja tämä huppari on XS. Mun mielestä nämä naistenvaatteet vastaa aika hyvin kokoaan, eivät ainakaan mitään pientä mitoitusta ole.  Luomupuuvillainen kotimaisen merkin vaate on valmistettu vastuullisessa tehtaassa Portugalissa, iso plussa kaikista näistä, niin materiaalista, kotimaisuudesta, kuin europpalaisesta valmistuksestakin!
Lisään vielä, kun toisaalla kyseltiin tuosta pituudesta, että tämän XS koon pituus niskasta helmaan mitattuna on 81cm (itse olen 162cm).

blaa

Blaa huppari

blaa

Mitäs tykkäsitte asusta?

Huppari saatu.