VILUKISSAN TAKKI TÄHÄN HETKEEN

house of brandon mid season sale

Mun mielestä tämä syksy on ihana vuodenaika! Rakastan sumuisia aamuja, kuuraista maata, auringonpaistetta päivisin ja värikkäitä lehtikasoja. Toivon aina, että tätä ihanaa syksyä kestäisi oikein pitkään, niin, että yhtenä aamuna vaan sataisi lunta ja talvi olisi tullut. Sen harmaan ja märän loska-ajan voisi siitä välistä skipata kokonaan, hih.

Vaikka tämä vuodenaika onkin yksi mun lemppareista, niin huono puoli tässä on se, että oon ihan koko ajan jäässä, hrrr! Päivisin ohut syystakki saa mut hytisemään vilusta, enkä ole kehdannut vielä ottaa talvitakkia käyttöön. (Paitsi iltojen pimeinä tunteina, koirien kanssa lenkillä, on kyllä paksu untuvatakkikin ollut jo käytössä, hah!)

Bongasin kuitenkin House of Brandonilta loistavan takkiratkaisun justiin tähän hetkeen (ja toki tämä käy sitten myös talvellakin), nimittäin tämän Noisy Mayn toppatakin, joka ei heti huuda olevansa toppatakki. Takki on kuitenkin ihan oikea talvitakki, mutta mallin ja karvareunuksettoman hupun ansiosta tämä näyttää mun menee mun mielestä ihan hyvin syystakkina, enkä ole enää jäässä, hurraa!

Pipojakin House of Brandonilta löytyi jos jonkin väristä, mutta valitsin takin kanssa turvallisen mustan, vaikka viininpunainenkin olisi kyllä ollut aika kiva!

house of brandon takki

house of brandon toppatakki

house of brandon

Tämä takki on taas näitä monikäyttövaatteita, jotka käy (ainakin mun menoissa) melkein minne vaan. Ihan kaupunkikäytössä olen tätä nyt pitänyt, mutta toki tällä voi lähteä vaikka leikkipuistoonkin hiekkalaatikon reunalle istumaan.
Tykkään rennosta mallista ihan superisti, ja varsinkin tuosta takaa pidemmästä mallista, niin takkia voi hyvin pitää myös leggareitten kanssa.

Muistuttelen vielä, että House of Brandonilla on parhaillaan Mid Season sale menossa, eli paljon syksyn ja talven uutuuksia on nyt myynnissä tuntuvin alehinnoin! Takkeja löytyy tosi mukava valikoima, ja niistäkin osa on nyt alessa. Kannattaa kyllä käydä kurkkaamassa tuo alevalikoima!

house of brandon

house of brandon

Pipo Upfront // Takki Noisy May // Farkut Pieces // Kengät Björn Borg

Mukavaa keskiviikkoa!

Takki ja pipo saatu.
Sisältää mainoslinkkejä.