TUUTILULLAN VIIKONLOPPUHULINAT

tuutilulla

Otetaan pieni varaslähtö viikonloppuun, jookos?

Meillä starttaa Tuutilullassa huomenna pienet viikonloppuhulinat ja ajattelin tulla vinkkaamaan tästä teille jo vähän etukäteen!

Verkkokaupasta löytyy nyt Viikonloppuhulinat -osio, ja kaikista tuon osion tuotteista saa viikonlopun ajan -20% alennuksen koodilla: HULINAT 
Koodi on voimassa tämän viikonlopun ajan, eli 23.10.2016 asti ja tämän jälkeen tuo Viikonloppuhulinat -osio poistuu verkkokaupasta.

Aletuotteisiin kuuluu supersuloisia Nature Zoon virkattuja leluja, Bloomingvillen uutuuksia, sekä mm. ihania Rose in Aprilin pisarakoukkuja. Mutta käykäähän itse katsomassa kaikki tuotteet, jotka löytyvät täältä. Niin, ja muistakaa syöttää tuo alekoodi ostoskorissa, niin saatte sitten tuon -20% alennuksen.

lastenhuone blogi

ellos morris

lastenhuone hyllykkö

sisustusblogi

nature zoo

tuutilulla alekoodi

Pssst! Huomasittekos, että blogiin on ilmestynyt pieni lukijatutkimus? Olisin tosi iloinen, jos kävisitte osallistumassa tähän tutkimukseen. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan 100 euron Iittala-lahjakortti!

Pssst 2. Tuutilullan Instagramissa käynnistyi tänään mukava lahjakorttiarvonta, kannattaa käydä myös siihen osallistumassa!

Pssst 3. Särkänniemen Koiramäen kummitusjuhlan liput on nyt arvottu, ja kaksi kummitusranneketta menee nimimerkille Jaana. Voittajalle on lähetetty sähköpostia.

Mukavaa torstai-iltaa!