NETFLIX-VINKKI PERHEEN PIENIMMILLE

Jos kaipaatte kivaa katsottavaa lapsille tai koko perheelle Netflixistä, niin tässäpä yksi vinkki!

Me etsittiin vähän aikaa sitten lasten kanssa jotain uutta kivaa lastenohjelmaa Netflixistä ja laitettiin ensimmäinen jakso Beat Bugs sarjaa pyörimään. Ilmoille tärähti Beatlesin All you need is love, aika ihana tunnari lastenohjelmalla, mietin ja katsoin lasten kanssa pikkuisen jakson alkua, joka kertoo viidestä pienestä ötökkäkaveruksesta. Kuten yleensäkin, livistin tekemään kotihommia, kun lapset katsoivat olohuoneen sohvalla telkkaria. Mutta mitä ihmettä, pian olohuoneesta kuului jälleen tuttua musiikkia, kun Help! raikui yhden pulaan joutuneen ötökän suusta. Kun hetken kuluttua kuului jo kolmas Beatlesin biisi, tällä kertaa Lucy in the sky with diamonds, oli mun ihan pakko googlettaa, että mikä tämä sarja oikein on!

Sarja todellakin perustuu Beatlesin kappaleisiin, eikä siinä vielä kaikki, sillä noita biisejä esittävät mm. Pink, Robbie Williams ja muut tutut nimet.
Pelkkää musiikkia ei ohjelma ole, vaan siinä seurataan viiden pikkuisen ötökän seikkailuja ja välillä ötökät sitten laulavat Beatlesin klassikkokappaleita.
Sarja on suunnattu varmasti perheen pienimmille, meidän kaksi- ja viisivuotiaat ovat varmasti juuri oikeaa kohderyhmää, mutta musiikki koukuttaa kyllä aikuisetkin sarjan ääreen. Beat Bugs on muuten Netflixin alkuperäissarja ja sarjasta on tulossa ihan pian Netflixiin jo toinenkin tuotantokausi, kivaa!

netflix beat bugs

Olisi kiva kuulla teidän Netflix-lemppareita!