SÖPÖ SYKSYINEN ASU JA NAME IT ALEKOODI!

name it softshell

Esittelin täällä blogissa vähän aikaa sitten poikien Name it:n softshell välikausiasut, ja kerroin, että vaikka meiltä löytyy erikseen ns. kauppatakit, ollaan me kovasti tykätty pitää myös näitä softshelleja muussakin menossa, kuin ulkoillessa.

Tässä yksi söpö asu viisivuotiaan päällä, jossa tuo takki on puettu farkkujen kanssa. Tässä muuten näkyy nyt kivasti tuon takin pörrövuorikin, joka on ihanan pehmeä! Takki on aika hauska, ja se muistuttaa äkkiseltään enemmänkin neuletakkia tai hupparia, kuin takkia, mutta on kuitenkin ihan ”oikea ulkoilutakki” ominaisuuksineen.

Asun farkut ovat myös Name it:n, ja ne on mukavan ohutta ja pehmeää matskua. Hauskoissa baggy mallisissa farkuissa on säädettävä kuminauhavyötärö ja resorit lahkeensuussa. Farkut on muuten aika kivan hintaisetkin, sillä nämä ovat vain pikkaisen yli kaksikymppiä!

name it softshell

name it lastenvaatteet

lastenvaateblogi

Name it alekoodi!

Tänään on viimeinen päivä käyttää alekoodia, jolla saa -15% alennuksen Name it verkkokaupasta! Koodi on NameItKarkkipurkki2016 ja se käy normaalihintaisiin tuotteisiin vielä tänään 23.10.2016.

Tällä hetkellä monella on varmasti talven villavaatteet mietinnässä, joten kannattaa ainakin Name it:n ihanan pehmoiset merinovillakerrastot kurkata ja hyödyntää tuota alekoodia. Myös talvivaatteet on myynnissä ja ihan kohtahan ne saa ottaa jo käyttöönkin!

lastenvaate blogi

lastenvaateblogi

name it blogi

Ps. Täältä löytyy postaus välikausivaatteista, jossa tämä takki ulkoiluhommissa.

Ja muistuttelen vielä, että blogin sivupalkista löytyy nyt lukijatutkimus, ja olisin tosi iloinen, jos kävisitte siihen osallistumassa. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan 100 euron Iittala-lahjakortti!

Mukavaa sunnuntaita!

Takki ja housut saatu.