PIKKUVELJEN SÖPÖ TALVIASU

mini rodini miniq

Kun Veikko oli vauva, säästin melkein kaikki vaatteet siltä varalta, että meille tulisi joskus toinen lapsi. Ja kun se lapsi sitten tuli, oli meillä mukavat vaatejemmat odottamassa, paitsi… Sen lisäksi, että makukin oli muuttunut kolmessa vuodessa, teki vauvalle mieli ostaa jotain omaa.

Nykyään säästelenkin vaan niitä superlemppareita, ja tietenkin käytännöllisiä juttuja, kuten vaikka villahaalarit, kintaat ja sellaiset. Yksi superlemppari oli kolme vuotta sitten ostettu Mini Rodinin beige pandaparka, takki johon rakastuin, kun sen joskus ekan kerran näin.

Nyt kun takki oli aika ottaa käyttöön, se kyllä näytti edelleen aivan ihanalle, mutta noh, ihan Veikolle! Naputtelin takin facekirppikselle, takki vaihtoi nopskaa omistajaa ja mä klikkasin itseni MiniQ:n sivuille, jossa naputtelin ostoskoriin tuon mustan Mini Rodinin parkan. Nyt on pikkuveljellä ihan oman näköinen talvitakki.

lastenvaateblogi

mini rodini blogi

mini rodini blogi

Jotain isoveljen vanhaa tässäkin asussa on. Nuo Uggit on ollut Veikolla käytössä kolme vuotta sitten, ja onneksi olen jaksanut jemmailla niitä tähän asti, sillä onhan ne vaan supersöpöt!

Gugguun pipokin on Veikon vanha viime talvelta ja siihen mätsäävän Gugguun tuubihuivin bongasin samaiselta facekirppikseltä, jossa sen pandaparkan myin.

Mun mielestä muuten toppatakit on tosi käteviä kauppareissuilla, ja meillä onkin ollut pojilla toppatakit käytössä ihan joka talvi. Haalarit on kyllä ihan parhaita talviulkoiluun, mutta sisällä niiden kanssa tulee liian kuuma. Ja tykkään kyllä siitäkin, että nämä takit vaan näyttää niin söpöille, hih.

Sen jälkeen, kun meille on eka rodinin parka ostettu, on meillä ollut näitä ihan joka talvi. Takuuvarma valinta siis. MiniQ:sta löytyi muutkin Mini Rodinin talvivaatteet, ja vaikka se sininen pingukin näytti aika kivalle, tuntui tämä musta tällä kertaa kaikkein kivoimmalle. Niin ja kokohommia pohtiville, poika on suunnilleen 88cm pitkä ja takki on kokoa 92/98.

mini rodini gugguu

mini rodini parka

mini rodini gugguu

Mitäs tykkäätte asusta?