ISÄNPÄIVÄLOUNAS METSÄSSÄ

retkellä

retki

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

Vielä eilen illalla justiin ennen nukkumaanmenoa me touhuttiin poikien kanssa salaisuusjuttuja isänpäivää varten. Veikkoa kovasti hihitytti, kun iskä luuli, että me ollaan lukemassa iltasatua, vaikka oikeasti oltiin pystytetty askartelupaja lastenhuoneen lattialle ja puuhasteltiin yhdessä vielä viimeisen lahjan parissa. Aamulla tehtiin herkkuaamiainen, koristeltiin eilen leivottu kakku ja kun kaikki oli valmista, lähtivät malttamattomat pojat innosta täristen herättämään iskää. Tosin hyvää isänpäivää -toivotus unohtui matkan varrella, ja makuuhuoneesta kajahti kovaääninen ”kukko kiekuuuuu!”, hih.

Koska me ollaan huideltu viikonloppu kaikissa mukavissa menoissa, käytiin perjantaina teatterissa ja eilen juhlistettiin pienesti meidän hääpäivää sushilounaalla, haluttiin viettää isänpäivää tänään rauhallisemmissa merkeissä. Pakattiin reppuun retkieväät ja hurautettiin meidän lemppariretkipaikalle metsään. Nuotiolla paistetut makkarat maistui kaikille, ja kun nokipannukahvitkin oli keitetty ja juotu, lähdettiin me posket kirpakasta talvi-ilmasta punaisina tallustamaan kotia kohti.

Retken jälkeen Viljami nukahti päiväunille ja me päätettiin Veikon kanssa löhöillä sohvalla viltin alla ja katsoa yhdessä jokin elokuva. Mä toivoin Netflixistä löytyvää Tuhkimoa, ja Veikko olisi halunnut katsoa Pokemon-elokuvan (siis sen saman, jonka lapsi katsoi justiin eilen), joten päädyttiin sitten sopivaan kompromissiin ja katsottiin Turtlesia, haha.

Meillä on ollut kivan rento ja supermukava päivä, toivottavasti teillä myös!

Mukavaa sunnuntai-iltaa!

Ps. Vielä ehtii osallistua blogini sivupalkista löytyvään lukijatutkimukseen! Vastanneiden kesken arvotaan 100 euron arvoinen Iittala-lahjakortti.