SOVITUSKUVISSA GAP TOPPATAKIT JA HUPPARIT

gap baby shop

Me käytiin tänään ottamassa muutamia talvisia sovituskuvia, kun vielä oli lunta ja pikkupakkanen. Huomisesta alkaen onkin luvattu plussaa ja vesisadetta, yyh. Onneksi ollaan ehditty jo vähän pulkkailla, laskea mäkeä ja touhuta muita lumileikkejä, ja toivottavasti nämä kivat talvisäät saadaan pian takaisin!

Babyshopiin on tullut ihan hiljattain uusi kiva merkki, amerikkalainen GAP. Merkiltä löytyy tyylikkäitä ja söpöjä lastenvaatteita edulliseen hintaan, ja varsinkin merkin hupparit on varmasti monelle tuttuja.

Meidän pojat sai Babyshopista GAPin hupparit ja toppatakit, ja voi apua, miten söpöiltä tuo kaksikko takeissaan näyttää, hih!

Viljamilla on tummansininen toppatakki (koko 3v) ja Veikolla isompien poikien musta toppatakki (koko S 6-7). Ajattelin, että nämä edulliset toppatakit on tarkoitettu ihan vaan ”kauppatakeiksi” ja muuhun söpistelyyn, mutta ovatkin tosi lämpöisen oloiset. Ihanan muhkeat takit ovat kivan kevyet, niissä on pehmoinen fleecevuori ja takin sisäpuolelta helmasta löytyy jopa lumilukko! Vaikka näissä ei mitään teknisiä ominaisuuksia olekaan, niin takkien pitäisi kyllä hylkiä vettä. Kauppa- ja kyläilyreissuille nämä varmasti ihan parhaat ovatkin, mutta jos matkan varrella haluaa poiketa leikkipuistoon tai vaikka pulkkamäkeen, niin sopivat varmasti sellaiseenkin menoon.

gap babyshop

babyshop

gap blogi

Babyshopista löytyy näitä GAPin huppareita ihan tavallisena collegehupparina, ja sitten tämmöisinä, kuin meidän pojilla, eli ihanalla pehmoisella pörrövuorella. Meillä kumpikin poika ihastui tuohon pörröhuppariin niin, ettei olisi malttanut riisua sitä päältä, kun ekan kerran näitä sovitettiin. Varmasti kyllä ihanan tuntuinen päällä.

Viljamilla on tuo sininen huppari kokoa 3v ja Veikon harmaa huppari on kokoa S 6-7. Ainakin meillä siis nämä koot menee niin, että lapsen ikävuotta seuraava koko on merkin vaatteissa sopiva. Viljami on kaksivuotias ja käyttää kokoa 92cm ja Veikko viisivuotias ja käyttää kokoa 116cm.

gap lastenvaatteet

gap lastenvaatteet

gap lastenvaatteet babyshop

gap babyshop

Onko GAP teille tuttu merkki ja joko olette ehtineet nämä Babyshopin verkkokaupasta bongata?

Ihanaa uutta viikkoa!

Hupparit ja takit saatu Babyshopista.