TURVALLINEN KYNTTILÄVINKKI JA SISUSTUSALEKOODI

ellos sisustus

Varmaan aika monen talvi-iltoja piristää tunnelmalliset kynttilät. Pienten lasten kanssa saa olla aika tarkkana ja varovainen oikean tulen kanssa, joten meillä ollaan päädytty turvallisempaan ja stressittömämpään versioon, aidon näköisiin LED-kynttilöihin.

Bongasin Ellokselta nuo PR Homen kynttilät, jotka on päältä aidot vahakynttilät, mutta sisällä aidon tulen sijaan lepattaa LED-liekki. Koska tuo liekki todellakin lepattaa, kuin aito tuli, näyttää nuo kynttilät tosi luonnollisille. Kynttilöissä on muuten tavallisen kytkimen lisäksi kätevä ajastintoiminto, silloin kynttilä palaa viisi tuntia ja sammuu sitten itsestään.

ellos koti

ellos koti

ellos sisustus

Samalla tilasin Ellokselta myös pari uutta tyynyä sohvalle. Meidän aikaisemmassa sohvassa selkä- ja käsinojat oli irrallisia tyynyjä, siis vähän kuin isoja koristetyynyjä, eikä sohva oikein niiden lisäksi kaivannut erillisiä koristetyynyjä. Nyt onkin ollut ihanaa, kun tuohon uuteen sohvaan on saanut hankkia ihania muhkeita tyynyjä! Ellokselta tilasin nuo kaksi reunimmaista, eli tuon harmaan pellavapäällisen ja sitten tuon superihanan harmaa-valko kuviollisen neulepäällisen. Tuossa kuviollisessa päällisessä on toisella puolella päinvastaiset värit, joten sitä voi sitten käännellä  ja vaihdella kummin päin haluaakaan pitää.

Ellokselta saa nyt tämän viikon loppuun asti -20% alennuksen kodinvalikoimasta ja alekoodi koskee tällä kertaa myös huonekaluja ja merkkituotteita (Ei Odd Molly Home)!
Huonekalut on aika usein rajattu noista alekoodeista pois, joten nyt kantsii käydä kurkkaamassa jos on ollut vaikka uudelle sohvapöydälle tai ruokapöydän tuoleille tarvetta. Muutenkin Elloksen valikoimassa on tosi paljon ihania sisustustuotteita, mattoja, lakanoita yms, joten kannattaa hyödyntää koodia.

Koodi, jolla alen saa on: 345446
Kannattaa muistaa, että alennus ei näy heti ostoskorissa, vaan tulee näkyviin, kun ostoskorista siirtyy Kassalle.

ellos sisustus

ellos koti

ellos koti

sisustusblogi

Mukavaa iltaa!

Elloksen tuotteet saatu.
Postauksessa mainoslinkkejä.