PIENET KUULUMISET JA SISUSTUSALEVINKKI

ellos sisustus

Heippa ja ihanaa sunnuntaita! Vaikka en olekaan ollut mitenkään erityisen kiireinen tällä viikolla, niin olen tainnut olla kiireinen justiin niiden päivittäisten kahden tunnin aikana, jolloin on valoisaa… Niinpä blogissakin on ollut nyt hiljaisempaa, kun kameran muistikortille ei ole tallentunut oikein mitään.

Mutta kaikenlaista muuta me ollaankin ehditty tekemään. Ollaan hyödynnetty tuota ihanaa marraskuista vesisadetta ja pimeyttä, eli oltu ihan hyvällä omalla tunnolla sisällä touhuilemassa. Siivottiin lasten kanssa yhtenä päivänä leikkihuoneesta iso muovilaatikollinen vauvanleluja pois, ja vaihdettiin pikkuisen järjestystä. Siirrettiin myös viikonpäivien järjestystä, kun päätettiin viettää perjantaita jo torstaina. Lämmitettiin sauna ja pidettiin rento koko perheen tortillailta. Näin saatiin yksi päivä lisää viikonloppuun, nerokasta, vai mitä? Askarreltiin Veikon kanssa oma lautapeli, jota lapsi haluaisi nyt pelailla koko ajan, haha. Ja mä tein yhden kovasti odotetun joulukalenterin, josta lisää vaikka huomenna! Tänään olisi tiedossa vielä piparkakkulinnakurssia isomman pojan kanssa, eli joulutunnelmissa jatketaan. Nyt tulin kuitenkin vinkkaamaan Elloksen sisustusalesta, joka on vielä tänään voimassa!

Ellokselta saa vielä tänään -20% alennuksen kodinvalikoimasta ja alekoodi koskee tällä kertaa myös huonekaluja ja merkkituotteita (Ei Odd Molly Home)!
Huonekalut on aika usein rajattu noista alekoodeista pois, joten nyt kantsii hyödyntää koodia.

Koodi, jolla alen saa on: 345446
Kannattaa muistaa, että alennus ei näy heti ostoskorissa, vaan tulee näkyviin, kun ostoskorista siirtyy Kassalle.

Keräsin tuohon alle muutamia mun mielestä kivoja juttuja. Tuo ihana Joanna-matto ja hauska Morris-hylly meiltä löytyykin, ja tuommoista metallirunkoista pöytää ollaan vähän mietitty olohuoneeseen. Tosin haluaisin pöydän puukannella, vaikka onhan tuo marmorikin aika ihana. Kuten tuosta kollaasistakin näkyy, miellyttää mua tällä hetkellä vähän yllättävänkin väritön sisustus. Harmaa, valkoinen ja muut neutraalit sävyt tuntuu vaan nyt mukavan kodikkaille ja turvallisille.
Kollaasin alta löytyy linkit kollaasin tuotteisiin.

ellos alekoodi

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9 // 10

ellos alekoodi

Kuvat: Ellos
Postauksessa mainoslinkkejä