SÖPÖ TALVIASU REIMALTA

reima ellos

Tulipas ikävä lunta, kun löysin koneelta nämä marraskuun alkupuolella otetut kuvat! Miten ihanan valoisaa ja jouluista. Tällä hetkellä toppahaalarit on kaapissa odottelemassa seuraavia pakkaskelejä, ja ulkoilut hoidetaan kätevissä kura-asuissa, mutta voi miten toivonkaan, että saataisiin taas pian ottaa talvivaatteet käyttöön.

Isoveljellä onkin ollut haalariasiat jo tälle talvelle kunnossa, kun uuden toppahaalarin lisäksi myös viime talven haalari mahtui vielä päälle. Mutta pikkuveli oli vielä toista haalaria vailla, joten tilasin Ellokselta tuon ihanan Reiman Björn-haalarin, jonka kuosiin ihastuin jo aikaisemmin syksyllä merkin kuravaatteissa! Haalari on ihan supersöpö, ja musta väri on ihanan armollinen, eikä jokainen tahra heti pomppaa silmille.

ellos reima

reima haalari

reima ellos

Vaikka Reiman toppahaalaria meillä ei olekaan ennen ollut, niin merkin kintaisiin meillä on luotettu jo pitkään. Tilasin haalarin kaveriksi myös Reiman Ote-rukkaset (alla kollaasissa) ja yhdessä niin loska-, kuin pakkaskeleihin soveltuvien Sorel-saappaiden kanssa lapsella on ihanan säänkestävä ja käytännöllinen talviasu.

 

perheblogi

lastenvaateblogi

reima haalari

Pipo Gugguu // Haalari Reima // Kintaat Reima // Kengät Sorel

Jokos teillä on aloitettu jouluostosten teko?

Haalari, kintaat ja kengät saatu.
Postauksessa mainoslinkkejä.