SYYPÄÄ MUN HYMYYN

perheblogi

Tällä viikolla on hymyilyttänyt monet asiat. Kuten vaikka…

Pökerryttävän ihanat neonvalot. Arvatkaapas olenko malttamattomana odotellut ihania neonvaloja saapuvaksi Tuutilullaan, ja täällä ne nyt on! Luulenpa, että ollaankin ensimmäinen verkkokauppa Suomessa, kenelle nämä ehti myyntiin. Postailen noista neonvaloista myöhemmin erikseen, mutta hauskat valot voi käydä kurkkaamassa Tuutilullan Uutta -osiosta.

Aamulehden vierailu. Tänään meillä oli Viljamin kanssa hauskasti erilainen aamupäivä, kun saatiin Aamulehden toimittaja ja kuvaaja meille kotiin vierailulle. Höpöteltiin vähän itsetehdyistä joulukalentereista ja ihan piakkoin Aamulehden Meidän kesken -palstalta löytyykin hauska DIY joulukalenterivinkki! Voin vaikka vinkata lähemmin, kun tiedän minä päivänä tuo juttu lehdestä löytyy.

Lastenhoitoapu. Sain pikkusiskoni meille yhden yön pikavisiitille ja samalla lapsia hoitamaan, kun meillä oli miehen kanssa yksi tärkeä iltameno. Vaikka välimatka sukulaisiin onkin pitkä, on ihanaa, että silti tämmöiset arkiset avut ovat tarvittaessa mahdollisia.

Meidän pikkukaksikko. Miten ihanaa on huomata, että kolmen vuoden ikäerosta huolimatta lapset alkavat löytää yhteisiä leikkejä. Viljamin lempparipuuhaa on junaradalla leikkiminen, ja pikkuveljen junainnostuksen myötä myös Veikko on innostunut uudelleen junaradan rakentelusta. Junaleikeissä tuo kaksikko viihtyisi vaikka kuinka pitkään. Ja varsinkin silloin, kun olisi nukkumaanmenoaika, hih.

perheblogi

perheblogi

perheblogi

Lähestyvä viikonloppu. Tämä viikko on ollut taas aikamoista juoksua moneen suuntaan ja tuntuu mukavalle, että päästään pian (eli jo tänään, haha!) aloittelemaan viikonloppua.

Laskutaitoinen kaksivuotias. Eräänä iltana pyysin jokaista, joka haluaa pirtelöä, nostamaan käden ylös. Laskin sitten ääneen, yksi, kaksi, kolme… Ja jäin odottamaan nostaako mies käden ylös, kun kaksivuotias hihkaisi, ”nennä!”. Ja joo, ymmärrän toki, ettei lapsi osaa laskea, vaan on itsekseen jostain imenyt numerorimpsun päähänsä, mutta kuulostihan se hassulle. Seuraavana päivänä oli muuten pakko testata tuota uudelleen ja sama ”nennä” sieltä tuli, sen jälkeen, kun lapsi ensin itse tuumasi numero kakkosen jälkeen, ”koome”.

Jouluhössötys. Kaikenlainen joulupuuhastelu on hauskaa, mutta sitä ei kannata ottaa liian vakavasti! Olen vähän sellainen helppoa ja nopeaa tyyppi, ja suosin tuota ohjenuoraa myös joulupuuhissa. No, ehkä tätä kuvastaa myös se, että lähdin sunnuntaina esikoisen kanssa piparkakkuLINNAkurssille, ja kotiin toimme piparkakkutaikinasta tehdyn linnunpöntön, haha!

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

Mukavaa torstaita!

Pssst! Koitan keräillä huomis aamulle tänne blogiin parhaat Black Friday tärpit, joten kantsii tulla huomenna kurkkaamaan!